Salon Unikeko 2020 on Suvisalo ry:n puheenjohtaja Tarja Hiltunen

Salon vuoden 2020 Unikeko Suvisalon puheenjohtaja Tarja Hiltunen työskentelee siviilissä toimittajana Ylellä Turun toimituksessa.

Valtakunnan virallinen Unikeko oli Naantalissa ollut hereillä jo muutamia tunteja, kun Salon Unikeko Tarja Hiltunen kipattiin Angelniemen Airon soutajien kirkkoveneestä Salonjokeen Salon torin kohdalla puoli kymmeneltä Unikeon päivänä.

Hän sai joesta noustuaan kaulaansa Unikeko 2020 kyltin ja herätyskellon. Lisäksi Unikeko saa Unikeko-diplomin.

Suvisalo ry järjestää Salossa suosittuja Iltatoreja kesätorstaisin. Tämä kesä olisi ollut 38. Iltatorikesä. Iltatorit jouduttiin kuitenkin perumaan koronapandemian aiheuttamien yleisörajoitusten takia.

Yhdistyksen hallitus päätyi valitsemaan pitkäaikaisen puheenjohtajansa Salon Unikeoksi juuri tänä poikkeuskesänä.

Tarja Hiltunen on ollut Suvisalon hallituksessa mukana vuodesta 1996. Yhdistyksen puheenjohtajana hän on ollut vuosina 2003-2005 ja vuodesta 2013 eteenpäin. Ohjelmasta vastaavana hän on ollut vuodesta 2007.
Hiltunen hoitaa yhdistyksessä puheenjohtajan tehtävien lisäksi esiintyjien buukkaukset, sponsorirahoituksen ja tiedotuksen. Tehtäviä riittää näin koko vuodeksi.

Suvisalo ry on painottanut Unikeon valinnassa työtä Salon ja Salon torin eteen. Myös kaksi aiemmista puheenjohtajista, kunniapuheenjohtajat Osmo Koskinen ja Jukka E. Lehtinen on valittu Unikeoiksi.
Suvisalo ry tekee Iltatorit vapaaehtoistyönä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: