LP Viestillä neljän ottelun harjoituspeliputki – perjantaina Salossa LP Kangasala

LP Viesti pelaa perjantain 25.8. ja keskiviikon 30.8. välisenä aikana kaikkiaan neljä harjoitusottelua Mestaruusliigan joukkueita vastaan. Treenipeliputki käynnistyy perjantaina Salohallissa LP Kangasalaa vastaan (klo 19), lauantaina joukkue pelaa kaksi ottelua Oriveden kolmen joukkueen turnauksessa LiigaPlokia ja Oriveden Ponnistusta vastaan ja ”sarja” päättyy keskiviikkona 30.8. klo 19 alkavaan otteluun LP-Vampulaa vastaan. 

Kangasala tuli jo osittain tutuksi heidän kotikentällään pelatussa ottelussa (LP Viesti voitti 1-3), mutta muut vastustajat ovat tältä kaudelta uusia. Kangasalassakin on tapahtunut muutoksia edellisen kohtaamisen jälkeen: USA-hakkuria, 188-senttistä Jessica Doddia ei pelaajalistalla enää näy, mutta uutena pelaajana on tullut mukaan passari Mita Uiato, USA. 

Orivedellä vastaan tulee uudistuneita kokoonpanoja – niin penkillä kuin kentälläkin.
– On hyvä nähdä molemmat joukkueet pelitapahtumassa. LiigaPloki on mielestäni vahvistunut viime kaudesta ja kuuluu – ainakin näillä näkymin – ihan liigan mitaliehdokkaisiin. Myös OrPossa on muutoksia valmentajasta alkaen joten sekin on mielenkiintoinen vastustaja, miettii LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen ennen treenipeliputkea.

 Neljän pelin aikana joukkueen peluutusta mietitään vaihe vaiheelta.
– Kertu Laak on ennalta sovitusti poissa viikonlopun peleistä, se antaa Saana Lindgrenille aiempaa enemmän peliaikaa ja vastuuta. Ella Eloranta pyritään myös saamaan kentälle osittain Saanan tuuraajaksi. Lena Lymareva-Flink tulee mukaan, samoin Salon Viestin Netta Laaksonen. He voivat hieman helpottaa meidän kahden yleispelaajan Roosa Heikkiniemen ja Tuuli Kukkosen taakkaa, Ronja Heikkiniemi ja Noora Kosonen ovat edelleen poissa universiadien takia, avaa Lemminkäinen suunnitelmia.

 

Kertu Laak lähtee kannustamaan Viron miesten maajoukkuetta Puolan EM-kisoihin – siellä avausottelu on torstaina mielenkiintoinen ja molemmille tärkeä Suomi – Viro.

 

Myös selkäänsä lepuuttanut passari Viktoriia Tuchashvilin on tarkoitus pelata viikonloppuna.

– Peleissä peliajan saaminen eri pelaajille on ensisijainen tavoite – toki voittoa lähdetään joka pelissä aina hakemaan, muistuttaa Lemminkäinen.

 

Perjantain peli on suunniteltu 4-5 -eräiseksi, lauantaina Orivedellä pelataan täysimittaiset 3:n voittoerän pelit. Orivedellä LiigaPloki ja OrPo pelaavat ottelunsa jo perjantai-iltana.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: