LP Viestin ja Vilppaan pelit tauolle – liitot pysäyttivät sarjatoiminnan

Tänään pelattavaksi suunniteltu LP Viestin ja LP Vampulan välinen lentopallon Mestaruusliigan puolivälieräottelu jää pelaamatta.

Suomen Koripalloliitto ja Lentopalloliitto ovat päättäneet keskeyttää sarjatoiminnan toistaiseksi koronaviruksen vuoksi.
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tänä iltana pelattavaksi suunniteltu LP Viestin ja LP Vampulan välinen lentopallon Mestaruusliigan puolivälieräottelu jää pelaamatta.

Lentopalloliitto päätti pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi lukuun ottamatta miesten Mestaruusliigan seitsemää jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille kuluvan loppuviikon aikana.
Liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Myös Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki koripallosarjat torstaista lähtien.
Miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta kyseessä on sarjatoiminnan pysäytyksestä. Sarjojen loppukausista tiedotetaan erikseen ensi viikon perjantaina.
Nuorten valtakunnallisissa sarjoissa, senioreiden SM-sarjoissa, Unified-sarjoissa, pyörätuolikoripallosarjassa sekä aikuisten ja nuorten aluesarjoissa pysäytys tarkoittaa pelikauden loppumista pelikauden 2020-21 osalta.
Kausien ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä Koripalloliitto tiedottaa viikon kuluessa.

Harjoitustoiminnan osalta kukin jäsenseura tekee omat päätöksensä.

Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki koripallosarjat torstaista lähtien.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: