LP Viestin passari loukkaantui

lppassari-web
Tatsiana Mysliuchyk

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa tappioitta johtavan LP Viestin passarin Tatsiana Mysliuchykin peukalosta katkesi alkuviikon harjoituksessa oikean käden peukalon nivelside.
Vamma pitää valkovenäläispassarin sivussa ainakin sunnuntain kotiottelusta WoVo Rovaniemeä vastaan ja passeja jakaa LP Viestin toinen passari Sari Tauriainen.
Mysliuchyk loukkasi peukalonsa torjuntaharjoituksessa, jossa pallo ponnahti voimalla peukalon päähän.
Ensimmäistä kauttaan LP Viestissä pelaava Tatsiana Mysliuchyk on kantanut pääosin passarivastuun salolaisjoukkueen pelissä, mutta myös Sari Tauriainen on päässyt useissa peleissä kentälle joten tilanne ei hänelle ja joukkueelle tule aivan uutena.
Mikäli vamma ei lähde paranemaan muutoin, edessä voi olla leikkaus – siinä tapauksessa Mysliuchykin poissaolo kentiltä voi venyä useisiin viikkoihin. Tällöin LP Viestissä joudutaan harkitsemaan uuden passarin hakemista.
LP Viesti matkustaa sunnuntain WoVo-ottelun jälkeen maanantaina Israeliin pelaamaan CEV-cupin 1. kierroksen toista osaottelua Haifa VC:tä vastaan ja myös Mysliuchyk on joukkueen mukana. Peukalo pyritään teippaamaan keskiviikon peliin pelikuntoiseksi. Salossa LP SALO voitti ottelun 3 – 0.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: