Saloon hopeaa ja pronssia Mestarimyyjäkisasta

Salon Sotkassa työskentelevä Rauli Ritala nappasi hopeaa viime lauantaina järjestetystä Mestarimyyjäkisasta. Salolaisten kisamenestystä täydensi K-rauta Passelin joukkueen kolmas sija. Vuoden 2015 K-ryhmän Mestarimyyjäfinaalit huipentuivat K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa, kun finalistit yksilölinjoilta ja joukkueista kisasivat paremmuudesta.

Myymäläpäällikkönä Salon Sotkassa työskentelevä Rauli Ritala on pitkän linjan huonekalukaupan ammattilainen. Rauli on työskennellyt Sotkassa kymmenen vuoden ajan.

Lukuisten monivalintatehtävien lisäksi Raulin tuli suoriutua huonekalukaupan Mestarimyyjäkilpailun finaalissa kolmesta käytännön tehtävästä. Yksi tehtävä oli esitellä patjaostoksilla olevalle asiakkaalle runkopatjan ominaisuuksia ja rakennetta. Sanallisen vastauksen lisäksi tehtävään kuului myös piirtää poikkileikkaus patjan rakenteesta. Aikarajoitteisen kisan finaali oli erittäin tiukka. Rauli hävisi voittajalle vain muutamalla sekunnilla.

K-raudan Mestarimyyjäfinaalin ensimmäisenä käytännön tehtävänä oli myydä ja laskea ilmalämpöpumpun hinta asiakkaalle. Tehtävänantoon sisältyi myös asennustyön hinnan laskeminen. Jatkotehtävänä oli yhdistää ilmalämpöpumppu matkapuhelimeen wifi-yhteydellä ja asettaa pumpun lämpötilaksi 25 astetta.

– Tiukan finaalin pronssisija jäi sen verran harmittamaan, että päätettiin porukalla lähteä kirkastamaan mitalia ensi vuoden Mestarimyyjäkisoihin. Viime vuonna saavutimme hopeasijan ja nyt tuli pronssia. Se kirkkain mitali vielä uupuu, sitä lähdemme metsästämään, naurahtaa joukkueessa kisannut puutarhapuolen vastaava Camilla Sampo.

K-rauta Passelin pronssijoukkueessa Camillan lisäksi kisasivat Esa Oksanen, Virpi Hoikkala ja Julia Rouhiainen.

Yksilöfinaalin voittajat Kiotoon, joukkueiden voittajille stipendi virkistykseen

Vuoden 2015 Mestarimyyjät suuntaavat tammikuussa opintopalkintomatkalle Japanin Kiotoon ja muut yksilöfinaaliin yltäneet palkittiin stipendein. Mestarijoukkueet palkittiin oman kaupan virkistystoimintaan tarkoitetulla stipendillä.

K-ryhmäläisten lisäksi Mestarimyyjäkoulutukseen osallistuu vuosittain tuhansia ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoita. Mestarimyyjäkoulutuksen avulla opiskelijat saavat ajankohtaista tietoa kaupan alasta ja vähittäiskaupan maailmasta. Hyväksytystä suorituksesta opiskelija saa Mestarimyyjätodistuksen. Parhaiten menestyvät opiskelijat palkitaan K-ryhmän stipendein.

Salon Sotkassa työskentelevä Rauli Ritala nappasi hopeaa viime lauantaina järjestetystä Mestarimyyjäkisasta
Salon Sotkassa työskentelevä Rauli Ritala (vas.) nappasi hopeaa viime lauantaina järjestetystä Mestarimyyjäkisasta.

 

K-rauta Passelin pronssijoukkueessa kisasivat Camilla Sampo,  Esa Oksanen, Julia Rouhiainen ja Virpi Hoikkala.
K-rauta Passelin pronssijoukkueessa kisasivat Camilla Sampo, Esa Oksanen, Julia Rouhiainen ja Virpi Hoikkala.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: