LP Viestin vuoro voittaa

LP Viestin ja LP Kangasalan pelit jatkuvat perjantaina Suomen cupin välierillä Tampereella.

LP Viestin ja LP Kangasalan toinen kohtaaminen naisten Mestaruusliigassa päättyi Salohallissa kotijoukkueen voittoon 3-1 (17-25, 25-20, 25-10, 25-18).
LP Viesti kertoo tiedotteessaan, että molemmat joukkueet lähtivät otteluun perjantain Finnish Teknikum Cup-välierä mielessään: salolaiset peluuttivat ykkösseitsikkoaan Kangasalan lepuuttaessa avainpelaajiaan.
LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen kertoi peluutusratkaisustaan.
– Kun joulukuun pelit jouduttiin siirtämään tammikuun alkuun ja meille tuli kolme peliä kärkijoukkueita vastaan (ennen tämän päivän peliä) ja tulevana viikonloppuna on vielä kauden tähän asti tärkeimmät pelit, niin jossain pelissä oli pakko kierrättää pelaajia.

LP Viestin virkaveli Tomi Lemminkäinen kertoi olleensa valmistautunut täysin toisenlaiseen vastustajaan.
– Pelaajille se ei selvästikään ollut helppoa. Pääsivät yllättämään seitsikolla ja pelasivat lisäksi hyvin. Meillä oli hyökkäyspelissä vaikeuksia kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta peli oli hyvää kolmannessa ja neljännessä erässä.

Kangasalan Roosa Heikkiniemi kertoi tienneensä jo peliä edeltävänä päivänä pääsevänsä aloitukseen.
– Lähdettiin tosi rohkeasti pelaamaan, jokainen meistä voi olla ylpeä millä mentaliteetilla tultiin. Hyvä tulos siinä erässä. Kyllä LP Viesti paransi tosi paljon, alkoi syöttämään aggressiivisesti ja myös heidän torjunta parani.

LP Viestin Anna Czakan kertoi yllättyneensä valmentajan tavoin Kangasalan aloitusseitsikosta.
– He pelasivat tosi hienosti. En tiedä pelästyttiinkö seitsikkoa vai miksei meidän peli käynnistynyt. Kertoo paljon Kangasalan tasosta, kun kaikilla pelaajilla peli kulkee joukkueena. Kasasimme itsemme kahden erän jälkeen. Toivottavasti perjantaina ruvetaan pelaamaan heti ensimmäisestä pallosta lähtien.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: