Matilda Villas tuo uusittua majoitustilaa kylälle

Merinäköala ja auringonpaiste kuuluvat Mathildedalin kesään.
Tuukka Liljavirta on remontoinut Mathildedaliin modernin mökkikylän.
Mökkikyläpäällikkö Jenni Laine emännöi Matilda Villaksen vieraita.

Keväällä ovensa avannut Matilda Villas tuo matkailijoiden käyttöön 18 tilavaa ja hyvin varusteltua mökkiä ympärivuotiseen käyttöön.

Yrittäjä Tuukka Liljavirta kertoo, että isommissa 120 neliön mökeissä on kolme erillistä makuuhuonetta ja pienemmissä reilun 80 neliön kokoisissa kaksi.

– Jokaisessa mökissä on lisämajoitustilaa olohuoneessa, kunnon keittiövarustus, oma sauna, tunnelmallinen takka sekä terassi, josta avautuu kaunis näkymä merelle.

Mökkikylässä on oma pieni ranta, ympärillä metsää sekä saariston luonto täynnä pieniä ihmeitä. Teijon kansallispuisto kutsuu retkeilijöitä, golfkentät pelaajia ja laskettelurinteet alamäkipyöräilijöitä ja muuten vauhdikkaasta menosta pitäviä.

– Uskon että meidän remontoitu ja laadukas mökkikeskittymämme luo koko alueelle lisää kiinnostusta erityisesti kesän hääjuhlia ja yritysten virkistyspäiviä silmällä pitäen.

Perheitä ajatellen pihoja on harvennettu puustosta ja kaikista mökeistä pääsee nauttimaan auringonlaskuista merelle. Mökkikylään on helppo tulla autolla ja uusi laituri mahdollistaa saapumisen myös veneellä.

– Uusimme mökkikylän nimen, visuaalisen ilmeen ja somekanavat ja palvelemme sekä suomeksi että englanniksi, Liljavirta kertoo.

Koko mökkikylän kapasiteetti on reilut 100 henkeä.

Mökkikyläpäällikkö Jenni Laine esittelee hyväkuntoisia huviloita ja hulppeaa merinäköalaa.

– Kaikissa mökeissä on ilmalämpöpumppu, joka pitää tilat kesäkuumalla mukavan viileinä. Täältä on lyhyt matka Mathildedalin keskustaan palvelujen äärelle.

Teijolle loppukeväästä avatut kuntoportaat on odotettu lisä Teijon ruukkikylien tarjontaan muiden liikuntamahdollisuuksien lisäksi.

Muutama vuosi sitten valmistunut Mathildedalin Keskuspuisto tarjoaa mahdollisuuksia tenniksen ja padelin pelaamiseen sekä mukavaan minigolfkokemukseen. Alueella toimii muun muassa oma tennisseura, jonka kautta pääsee helposti lajin pariin ja löytää pelikavereita.

Pekka Mäenpää

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: