Michael Monroe, Nelli Matula, Neljänsuora ja muut tutut kesän tähtinä Salon Iltatorilla

Michael Monroe yhtyeineen tulee Salon Iltatoreille 26.7. (Kuva: Ville Juurikkala)

Salon Iltatorien ohjelma on julkaistu.

Esiintyjälistalla ovat Michael Monroe, Nikke Ankara, Tuomari Nurmio ja Folk Liisa, Nelli Matula, Neljänsuora, Joel Hallikainen, Vesterinen Yhtyeineen ja Teleks.

Lapsia ilahduttaa kesän avaava Kikattava Kakkiainen. Kesän viimeisenä iltana nähdään perinteisesti tuoreet tangokuninkaalliset.

Salolaisia esiintyjä ovat mainio bilebändi Wire, X Factor Suomi -kisassa menestynyt 6G ja nuorista muusikoista koottu Salonjokilaakso House Band.

Unikeko herätetään perjantaina 27. heinäkuuta kiepauttamalla hänet Salonjokeen.

Ensimmäinen Iltatori on 7.6. ja viimeinen 30.8. Kirpputoritoiminta käynnistyy heti kello 15 jälkeen paikkalipukkeiden jaolla ja myynti kirpputorilla alkaa kello 16. Esiintyjä nousee lavalle kuuden maissa.

Kaupungin ja Suvisalon yhteistyö toimii

Salon kaupungin tuki on edelleen Iltatorien tukijalka. Yhteinen markkinointisopimus on tuonut Salon Iltatoreille viime vuosien aikana jo oli 60 000 kävijää per kesä. Iltatorit onkin kolmen sakissa, kun listataan paikkakunnan suosituimpia matkailun vetonauloja.

Myös paikalliset yhdistykset ja yritykset antavat arvoa vapaaehtoisten voimin järjestettävälle tapahtumasarjalle. He tukevat toimintaa Iltatori-iltojen isäntinä. Järjestyksenvalvonnasta vastaa tänäkin kesänä Autoliiton Salon osasto, joka täyttää tänä vuonna 90 vuotta.

Iltatoreja järjestävä Suvisalo juhli viime kesänä 35:ttä toimintavuottaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen kanssa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: