Salon Teatterin laajennussuunnitelmat siirtyvät ensi vuoteen

Salon Teatterin muuttosuunnitelmat vanhan elokuvateatteri Bio Jännän tiloihin siirtyvät vuoteen 2019. Hankkeen edetessä selvitykset tarvittavista muutostöistä sekä luvista ja sopimuksista ovat osoittaneet syksyn 2018 olevan mahdoton ajankohta suurelle muutokselle. Lisäksi toivottuja kokonaisrahoituksia ei ole saatu päätökseen.

Salon Teatteri jatkaa neuvotteluja uusien tilojen saamiseksi Bio Jännään. Salon Teatteri jatkaa toimintaansa nykyisissä kaupungin tiloissa ja kehittää strategisesti toimintaansa tähdäten jatkossakin kasvuun, tuottaen taiteellisesti korkeatasoista näyttämötaidetta sekä vahvistaen omavaraisuutta. Seuraavat muutoshanketta koskevat rahoitushaut avautuvat loppuvuodesta 2018.

Viivästys hankkeeseen antaa myös aikaa panostaa tärkeille osa-alueille koskien tilamuutoksia sekä pitkäaikaisia kokonaissopimuksia.

Salon Teatterin ohjelmistossa nähdään kesällä Vares ja huhtikuun tytöt, joka saa ensi-iltansa 15. kesäkuuta Vuohensaaren kesäteatterissa. Syksyn suurproduktio Macbeth nähdään teatterin nykyisissä tiloissa ja sen ensi-ilta on 28. syyskuuta.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: