Nyrkkeilijät valmiina kehään

Jampe-nettiinPutkonen-ja-Dimidschtein
Jarkko Putkonen ja Arnaud Dimidschtein tekivät punnituksessa tutut haasteliikkeen, sitten lopuksi ystävälliset tervehdyskset toisilleen sekä yleisölle.

Salon ammattinyrkkeilyn Sadonkorjuu –ilta on nyrkkeilijöiden osalta valmis alkamaan. Ottelijat punnittiin Plazan yleisötilaisuudessa.
Salolainen Jarkko Putkonen ja Belgian Arnaud Dimidschtein ottelevat 65 kilon sarjassa ja painoivat molemmat 100 grammaa yli rajan, mutta se ei estä kehään nousemista.
– Kaveri ottelee samalla lailla kuin minäkin, eli tykkää tulla päälle. Häntä on vaikea pistää selälleen, mutta pyrin viihdyttävään otteluun, Putkonen lupaa.

Illan toinen  pääottelu on alemman raskaan sarjan ottelu Ylihärmän Juho Haapojan ja puolalaisen Lukasz Risiewiczin välillä. Miehet painoivat 91,6kg ja 91kg eli hekin karvan verran yli rajan. Kun kysymyksessä ei ole titteliottelu, niin kehään vaan.
Haapoja joutui pudottamaan painoa jonkun muutamia kiloja viime viikonlopun ottelun jälkeen, mutta mies ei sitä kavahtanut. Totesi vain että painon alas ottaminen on ihan normaalia.

Huomenna Salohalissa nähdään kaikkiaan kuusi ottelua, kun Amin Asikainen ja Timo Laine ottelevat näytösottelun ja kolme muuta ammattilaisottelua ovat Daniel Urbanski (Puola) vastaan Arne Ernsten (Norja), Toure Norden (Togo/Suomi) vastaan Sami Haapala (Kemi) sekä Janneb Hanua (Nigeria/Suomi vastaan Tampereen Ville Piispanen.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: