Paikallinen yritys Kemiön terveysaseman peruskorjauksen ja laajennuksen pääurakoitsijaksi

Kemiön terveysaseman korjaus- ja laajennustyöt käynnistyvät viikolla 43. Pääurakoitsijaksi on valittu kemiönsaarelainen SBP – Sjöblom Byggprojektering.

– Työt tehdään seitsemässä vaiheessa, ja hankkeen on määrä valmistua joulukuussa 2017. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan terveyskeskussairaalan laajennusosa, kertoo kiinteistöpäällikkö Thomas Ginlund.

Investointiin on varattu yhteensä 4 450 000 euroa. Kokonaisuus pitää sisällään nykyisten tilojen peruskorjauksen, terveyskeskussairaalan laajentamisen 32-paikkaiseksi ja kunnan uuden keskusarkiston rakentamisen. Työn valmistuttua terveyskeskussairaalan Taalintehtaalla sijaitseva, ensisijaisesti kuntouttavan hoidon osasto suljetaan.

Kemiössä sijaitseva apuvälineparakki on tyhjennetty ennen ensimmäisen vaiheen käynnistymistä, ja suurin osa materiaalista on siirretty väliaikaisesti Taalintehtaalle. Syynä tähän on parakin nykyinen sijainti aivan rakennustyömaan tuntumassa.

– Tiedotamme korjauksen ja laajennuksen eri vaiheista ajantasaisesti sekä henkilöstölle, potilaille että vierailijoille, kertoo peruspalveluosaston hallintopäällikkö Karin Simola.

Peruspalvelulautakunnan puheenjohtaja Niklas Guseffin johtama ohjausryhmä seuraa korjaus- ja laajennustyön etenemistä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: