Paimion Museomäellä viihtyy Nunnien ja konnien seurassa

Nunnia ja konnia – Sister Act the musical – Paimion kesäteatteri
Käsikirjoitus Alan Menken, Glenn Slater, Cheri ja Bill Steinkellner.
Suomennos Heikki Sankari, Kristina ja Jussi Vahvaselkä
Ohjaus Eija-Irmeli Lahti.

Nunnia ja konnia -musikaali on ollut yleisömenestys Paimiossa. Jäljellä on vielä kaksi näytöstä loppuviikosta.

Pekka Mäenpää

Paimion kesäteatterissa pääsee nauttimaan vielä loppuviikon ajan vauhdikkaasta Nunnia ja konnia -musikaalista. Yli kahdestakymmenestä esityksestä on jäljellä enää kaksi; hyvää kannattaa odottaa, mutta kauan ei ole enää aikaa harkita.
Museomäen kesäteatterilavalla nähdään iloista ja suvaitsevaista meininkiä, sillä musikaaliin on kirjoitettu tasan yksi oikea pahis – TJ Konna – josta Jarmo Mäkinen tekeekin sitten todella kamalan gangsterimiehen.
Muut konnat ovat enemmän tai vähemmän hyväntahtoisia hölmöjä, jotka seuraavat väärää miestä ja vääriä ihanteita muuta osaamatta.
Tarina menee suunnilleen siten, että discolaulajan urasta haaveileva rääväsuinen Deloris van Cartier (Merita Seppälä) joutuu alamaailman gangstereiden murhan silminnäkijäksi.
Suojellakseen Delorista poliisit piilottavat hänet nunnaluostariin, jossa kahden erilaisen maailman kohtaamisesta rakentuu monta räiskyvää yhteentörmäystä, mutta ennen kaikkea hyväksyvää ymmärrystä ja lähimmäisenrakkautta.
Merita Seppälä Deloriksena ja Hanna Suomi Abbedissana ovat vain osa monikymmenpäistä osaavaa näyttelijä- ja työryhmäjoukkoa, jotka ovat olleet tekemässä kesän musikaalia.
Mutta kaksikko on aivan oikeassa roolissa, sillä kumpikin ihastuttaa kerta toisen jälkeen sulavalla tanssillaan, laulullaan ja huumorillaan.
Diskolaulajan vierailu luostarissa on kummallekin osapuolelle koettelemus, mutta kun hyvän puolella on samaan aikaan ”Jumalan lahja” ja ”Visionääri”, kaikki päättyy hyvin.
Paimion kesäteatterissa lavasteet, puvustus, maskeeraus, musiikki, koreografia ja tunnelma ovat tänäkin vuonna onnistunut osa kokonaisuutta.
Erilaisten ihmisten kohtaamisesta on kirjoitettu monta tarinaa.
Paimion kesäteatterin Nunnia ja konnia -esityksessä yksi niistä tuodaan kesäisen rennosti ja taitavasti yleisön nautittavaksi.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: