PetriS Chocolate muuttaa Design Hilliin Halikkoon

PetriS Chocolaten Nina ja Petri Siren ja Design Hillin Anu ja Tony Pelander iloitsevat yritysten yhteistyöstä.

Mathildedalissa ja Vanhassa Porvoossa toimiva PetriS Chocolate avaa ensi talvena suklaastudion Halikkoon.

Design Hillin yhteyteen tuleva Suklaa Studio avataan osin rakenteilla olevaan laajennukseen, osin Design Hillin nykyisen askarteluosaston paikalle.

PetriS Chocolate siirtää samassa yhteydessä suklaan tuotannon kokonaan Porvoosta Saloon.

Yrittäjät Nina ja Petri Siren kertovat ajatuksen muutosta ja uusista tiloista syntyneen osin sattumalta. Yhteistyö Design Hillin yrittäjien Anu ja Tony Pelanderin kanssa lähti liikkeelle vauhdikkaasti ja maaliskuun alusta pitäisi olla valmista.
– Aloitimme keskustelut uuden myymälän, valmistustilojen sekä nettikaupan ja varastotilojen rakentamiseksi heinäkuussa. Tonylla ja Anulla oli alustava rakennussuunnitelma ja luvat Design Hillin lisärakennukselle ja siksi projekti pystyttiin käynnistämään nopeasti, Sirenit kertovat.

Uutta tilaa tarvitaan yrityksen kehittämiseen. Poikkeustila pysäytti suunnitelman kansainvälistymisestä ja Pariisin messuille lähtemisessä mutta käynnisti ajatuksen yritysmyynnin sekä jälleenmyyntiverkon kasvattamisesta Suomessa.
– Suurena ideana ja hartaana toiveenamme ollut Suklaa Studio saa nyt tilan, jossa ihmiset pääsevät näkemään, miten suklaitamme valmistetaan. Suuri myymälä kruunaa tilan, sillä olemme suunnitelleet myös uusia tuoteryhmiä myyntiin.

Mathildedalin kahvila-puoti sekä Porvoon myymälä jatkavat normaalisti toimintaansa. Uusi tuotantotila ja myymälä tulevat tarvitsemaan myös uusia työntekijöitä.
– Meidän asiakkaitamme on ilahduttanut kovasti se, että PetriS Chocolaten suklaita ja kakkuja on ollut myynnissä Design Hill Cafessa keväästä asti. Yhdessä kumppaniverkoston kanssa meillä on tavoitteena kehittää paikasta Helsinki-Turku moottoritien laadukkain pysähtymis- ja retkikohde, Pelanderit sanovat.

PetriS Chocolaten Nina ja Petri Siren ja Design Hillin Anu ja Tony Pelander iloitsevat yritysten yhteistyöstä.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: