Positiivisimman salolaisen haku alkaa

Positiivisin-Niilo
Viime vuoden positiivisimmaksi salolaiseksi valittiin Niilo Turunen.

Korjattu 10.44. Äänestyksen alkamispäivä on 11. kesäkuuta.

Vuoden 2015 positiivisimman salolaisen etsintä on alkanut.
Salon Nuorkauppakamarin Positiivisin salolainen -projektipäällikö Raidi Rannama kertoo, että  tänä vuonna positiivisinta salolaista voi äänestää internetissä, tekstiviestillä sekä perinteisellä lipukeäänestyksellä raadin etukäteen valitsemista ehdokkaista.
– Valitut ehdokkaat kuvaavat hyvin Positiivareiden tavoitetta ehdokkaiden rajattomuudelle. Ehdokas voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, alkuperäinen salolainen tai vasta myöhemmin paikkakunnalle muuttanut, tohtori tai peruskoululainen, Rannama kertoo.
Palkinnon voi saada myös organisaatio, yhteisö tai yritys, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti.
Tänä vuonna raati valitsi ehdolle seitsemän henkilöä ja yhden seuran.
Raadin valitsimiksi ehdokkaiksi valikoituivat parturi-kampaaja Noora Sagulin, musiikinopettaja Marko Heikura, koripallopersoona Jukka Kataja, teatterintekijä/freelancer-yrittäjä Karolina Blom, Ajokki Royalin pikavuorona maailman ympäri kuljettanut yrittäjä Jani Laine, lentopallojoukkue LP- Viesti, yrittäjä Jukka Alanko ja ravintolapäällikkö/yrittäjä Kalle Hämäläinen,.
– Positiivisimman salolaisen äänestys käynnistyy 11. kesäkuuta ja äänestää voi K- Citymarketissa, Kauppakeskus Plazassa, K-Market Enolassa, Herkku ja Lahja Murenassa ja Halikon Prismakeskuksessa aina 9. heinäkuuta saakka.
Tarkemmat tiedot äänestysmahdollisuuksista löytyvät nettisivuilta www.positiivisinsalolainen.fi.
– Vuoden positiivisin salolainen -projektimme on kasvattanut hurjasti suosiotaan viime vuosina. Se kertoo siitä, että tälle projektille on tilaus ja positiivista asennetta arvostetaan, projektipäällikkö Rannama kertoo.
Salon Nuorkauppakamari haluaa nostaa esiin hienoja salolaisia tekoja ja ihmisiä. Ilman positiivista ajattelua ja tekemisen meininkiä emme pääse eteenpäin, Salon nuorkauppakamari puheenjohtaja Elna Jokinen sanoo.
Voittaja julkistetaan Salon Iltatorilla 30. heinäkuuta. Voittajalle luovutetaan palkinnoksi Positiivareiden kunniakirja sekä kajaanilaisen kuvanveistäjä Esko Määtän suunnittelema patsas.
Ehdokkaisiin voi tutustua lähemmin mm. Salon nuorkauppakamarin sivuilla www.jcsalo.fi, www.positiivisinsalolainen.fi ja Facebook sivulla hakusanalla ”positiivisin salolainen”.
Ennakkoraatiin kuuluivat: Pirjo Nurminen / Kauppakeskus Plaza, Kirsti Kirjonen / Salon Seudun Sanomat, Elna Jokinen / Salon Nuorkauppakamari ry, Pekka Mäenpää / Salonjokilaakso, Heikki Keskinen / Halikon Prisma, Tarja Hiltunen / Suvisalo ry ja Jyrki Sjöholm /Yrityssalo Oy.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: