Teijo-Talot luopuu kuluttajamyynnistä – kasvua haetaan julkisen ja yrityssektorin tilaratkaisuihista

Teijo-Talot on uudessa strategiassaan päättänyt keskittyä erilaisten modulaaristen tilaratkaisujen toimittamiseen julkis- ja yritysyhteisöille ja luopua kuluttajamyynnistä. Vuokrattavien väistö- ja muiden väliaikaistilojen markkina on kasvussa edelleen, mikä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Teijo-Talot kertoo tarjoavansa rahoituskumppanien kanssa kunnille ja yrityksille erilaisia rahoitusratkaisuja – investoinnin sijasta voi valita myös vuokra- tai leasingvaihtoehdon.

Toimitusjohtaja Kirsi Ruohosen mukaan keskittyminen julkis- ja yrityssektorille selkeyttää yrityksen liiketoimintaa ja parantaa kasvumahdollisuuksia.

– Jo nyt leijonanosa yrityksemme liikevaihdosta muodostuu yritys- ja julkisyhteisömyynnistä, joten panostaminen vain näihin asiakassegmentteihin on luonnollinen jatkumo yrityksen jo vuosia jatkuneelle kehitykselle. Strategiamuutoksen myötä pystymme myös paremmin vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään sekä luomaan uusia työpaikkoja, niin yrityksen sisällä kuin alihankintaketjussa.

Teijo-Talojen tehtailla on tällä hetkellä rakenteilla useita hyvin erityyppisiä tiloja, mm. kouluja, terveysasemia, väistötiloja, toimistorakennuksia, vankila, keskuskeittiö sekä lisäksi muita mielenkiintoisia kohteita ollaan aloittelemassa.

Perniön tehtaalla on lisäksi käynnissä tehdashallin laajennus – tarvitaan lisää kapasiteettia, jotta voidaan ottaa lisää kohteita työn alle. Myös lisää osaavia tekijöitä haetaan.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: