Rantakokko: ”Tervetuloa Saloon Turing Robotic Industries”

Yhdysvaltalainen älypuhelimia suunnitteleva ja valmistava Turing Robotic Industries (TRI) on eilen julkisesti vahvistanut sijoittumisensa ja pääkonttorin siirtämisensä Saloon.
– Olemme todella iloisia siitä, että Turing Robotic Industries aloittaa toimintansa Salossa. Tämä on hienoa Suomelle sekä ennen kaikkea Salolle. Teemme myös jatkossa parhaamme yrityksen menestyksellisen toiminnan eteen yhdessä Invest in Finlandin kanssa, joka on kumppanimme näissä kansainvälisissä sijoittumisissa, kertoo kaupunginjohtaja Antti Rantakokko.
– Tämä sijoittuminen on jälleen yksi osoitus siitä, että salolainen osaaminen sekä salolainen ja suomalainen toimintaympäristö ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja. Tämä vahvistaa myös Saloon rakentuvaa uuden ajan osaamiskeskittymää, jatkaa Rantakokko.
– Julkisuudessa on liikkunut monenlaisia arvioita siitä paljonko yritys tulevaisuudessa Salossa työllistää. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan työntekijätarve kuluvan vuoden aikana olisi enimmillään 270 henkeä, toteaa Rantakokko.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: