Kari Raatikainen ei palaa LP Viestin valmennukseen – Lemminkäinen/Kujanpää valmentavat loppukauden

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa johtavan LP Viestin päävalmentajana neljättä kautta toimineen Kari Raatikaisen tammikuussa alkanut  sairausloma jatkuu niin pitkälle, ettei hän ehdi palata enää kauden aikana joukkueen valmennukseen. Kari Raatikaisen valmennussopimus oli tehty kevääseen 2017 saakka, mutta jo aiemmin on yhteisesti seuran ja valmentajan kanssa sovittu, että sopimus puretaan eikä Kari Raatikainen palaa enää LP Viestin valmentajaksi.
– Intohimo lajia kohtaan on edelleen korkealla ja tarkoitus on, että palaan vielä jossakin muodossa tämän hienon lajin valmennustehtäviin, toteaa Kari Raatikainen.
LP Viestin valmennuksesta vastaavat loppukauden ajan jo nyt valmentajina toimivat Tomi Lemminkäinen ja Vesa Kujanpää: Lemminkäinen on LP Viestin urheilutoimenjohtaja ja toiminut Kari Raatikaisen 2-valmentajana, Vesa Kujanpää on Salon Viestin naisten 1-sarjajoukkueen 2-valmentaja.
– Ulkopuolista valmennusta ei ole mietitty missään vaiheessa. Joukkueessa ei ole keskusteltu valmennuksesta vaan pelaajat ovat keskittyneet pelaamiseen ja harjoitteluun. He ovat olleet alusta asti tietoisia suunnitelmista, että mennään näin kauden loppuun mikäli Kari ei tule takaisin. Pelaajat ovat olleet tyytyväisiä tilanteeseen, joten tästä jatketaan normaalisti eteenpäin, kommentoi urheilutoimenjohtaja Lemminkäinen.
LP Viestin ensi kauden valmennus selviää myöhemmin.

LP Viesti johtaa naisten lentopallon Mestaruusliigaa ja tarvitsee vielä 3 sarjapistettä varmistaakseen lopullisesti runkosarjan voiton ja näin kotiedun play off -peleihin. Jäljellä on vielä neljä ottelua, seuraava ensi sunnuntaina 28. helmikuuta kello 17.00 LP Viesti – LP-Vampula Salohallissa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: