Saija Karnisto: Rinne osoittaa päätöksellään johtajuutta

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne nousee valtiovarainministeriksi. Asiasta päättettiin puoluevaltuuston kokouksessa keskiviikkona.
– Julkisuudessa on ollut paljon spekulaatioita asian ympärillä. On hyvä, että päätös saatiin nyt aikaiseksi ja tällainen välivaihe päätökseen, toteaa SDP:n puoluehallituksen salolaisjäsen Saija Karnisto tuoreeltaan valinnan jälkeen.
– Puheenjohtajan oma sana painaa tietysti paljon tällaisissa kysymyksissä. Rinne osoittaa nyt omalla päätöksellään johtajuutta, eikä jää päätöksenteosta paitsioon, Karnisto sanoo.
Valtiovarainministerin salkku on raskas, ja suurin haaste on yhdistää työ puolueen kokoamiseen ja kannatuksen nostamiseen.
-Minihallitusneuvotteluissa on vielä mahdollista saada aikaan parannuksia mm. työllisyys- ja perhepolitiikkaan. Uskon meidän pystyvän hyvään neuvottelutulokseen, Karnisto arvioi.
– Puolueen Eurovaalikannatus oli surkea ja nyt on joka tasolla katsottava peiliin. Mitä minä voisin tehdä paremmin? Mitä me voisimme tehdä paremmin, Karnisto kysyy.
– Kenttä kaipaa johtajaa näkyvämmin esille herättämään nukkuvaa puoluekonetta. Tähän täytyy löytyä Rinteeltä iso siivu aikaa ministerin töiden rinnalla, Karnisto vaatii.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: