Salla Koivisto voi hyvin omassa arjessaan

Salla Koivisto nauttii kiireettömistä aamuista.

Hyvinvointi on tänä päivänä trendisana, sitä kohti pyritään mitä erinäisimmin keinoin. Toisinaan kuvioon astuu suorittaminen ja mittaaminen. Älykello saattaa kertoa, milloin tulee liikkua, onko palautunut riittävästi ja millaista unenlaatu on ollut. Hyvinvointiyrittäjä Salla Koiviston elämässä hyvinvointia rakennetaan arjessa jokapäiväisillä valinnoilla, ilman mittareita.
-Voin parhaiten saadessani toteuttaa itseäni ja tehdessäni asioita, joista tykkään. Kehoni voi hyvin, kun keskityn lempeisiin ja rentoihin juttuihin. Niihin kuuluvat esimerkiksi rauhalliset aamut sekä se, että saan itse määritellä omat työpäiväni.

Salla nauttii liikkumisesta.
-Nykyään liikun todella lempeästi. Käyn lenkillä, venyttelen, hengittelen ja meditoin. Viime aikoina olen aloittanut toiminnallisen treenin. Teen sitäkin kehoa kuunnellen, sarjojen välillä tauot huomioiden. Keho tarvitsee lihasvoimaa.

Yrittäjän perheeseen kuuluvat aviomies Jari ”Antsu” Koivisto sekä kolme lasta, Ronja (19), Roosa (22) ja Roope (24) Koivisto. Viime vuosien aikana tapahtunut kokonaisvaltainen muutos omassa elämässä on muuttanut myös Sallan persoonaa.
-Kaikista ihaninta on ollut se, miten oma hyvinvointi on vaikuttanut lähellä oleviin ihmisiin positiivisella tavalla.

Millaisia vinkkejä hyvinvointiin jokaiselle meille arjen sankarille antaa alan ammattilainen?
-Arjessa tärkeää on se, että muistaa pysähtyä. Kun pysähtyy voi alkaa kuulostella mitä oikeasti tarvitsee. Konkreettisesti pysähtyminen tarkoittaa sitä, että ei tee mitään, vain on. Pyrkii rauhoittamaan mielen, pistää vaikka rentouttavaa musiikkia soimaan ja ottaa hetken itselleen. Hyvinvointi tulee siitä mistä kukin itse tykkää. On hyvä kokeilla erilaisia juttuja, rohkaisee Salla.

Hän viihtyy luonnossa.
-Rakastan asua maalla luonnon keskellä. Lähden metsään yksin ilman mitään laitteita tai seuraa. Kesällä makoilen pitkin pihaa, kalliolla ja metsässä. Voin mennä nurmikolle tiirailemaan taivasta ja kuuntelemaan lintuja. Otan ajan luonnolle joka päivä, menen vaikka iltakahdeksalta haahuilemaan ulos pimeään, naurahtaa Salla.

Sallan yritys, Simppeli Olo ja Ilo, aloitti toimintansa hänen omassa kodissaan Häntälässä, Somerolla. Yrityksen hyvinvointipalveluihin kuuluvat muun muassa shiatsu, energeettinen päähieronta, imukuppihieronta, moksa, wood therapy ja lymfahieronta. Salla ohjaa myös rentoutusryhmiä, joissa keskitytään kehoa tasapainottaviin meridiaanikanaviin ja meditaatioon.
-Roosan muutettua pois kotoa, remontoimme hoitohuoneen hänen vanhaan huoneeseensa. Jossain vaiheessa aloin kaipaamaan työpistettä myös kodin ulkopuolelle ja kuin pyynnöstä sain mahdollisuuden lähteä tekemään hoitoja toisella paikkakunnalla. Tällä hetkellä teen hoitoja oman kodin lisäksi Salossa Asemakatu 7 toimitiloissa. Teen hoitopäiviä Salon Kuntohuoltoklubilla ja Someron TNSportilla. Kotikäynnitkin onnistuvat tarpeen mukaan. Olen mukana monilla messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Haluan tuoda ihmisille pienillä hetkillä hyvinvointia ja pysähtymistä arkeen.

Tulevaisuuteenkin riittää unelmia.
-Haaveenani on rakentaa omaan pihapiiriin hyvinvointikeidas, se on jo mielessäni visioituna.

Elina Lisinen-Juntunen

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: