Salo Friends & Music Festival tuo Saloon muun muassa Kaija Koon ja Juha Tapion

Upea ilotulitus päätti viime kesänä hienosti onnistuneet Salo Friends & Music Festivalit. (Kuva: Tero Kukkonen / United Festivals Oy)

Viime vuonna huippusuosion saavuttanut uusi festivaalitapahtuma Salo Friends & Music Festival saa jatkoa.

Tapahtuma järjestetään Salossa Farmoksen tontilla perjantaista lauantaihin 16.-17.8. Ajankohdaltaan elokuun puoliväliin sijoittuva festivaali otettiin viime kesänä hienosti vastaan ja tapahtuma olikin miltei loppuunmyyty.

Festivaalialueella nähtiinkin muun muassa useiden lähialueen yritysten henkilökuntaa viettämässä kesäpäivää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Tapahtuman järjestämisestä vastaavan United Festivals Oy:n Henri Kulmala iloitsee, että viime vuonna hienon vastaanoton saanut tapahtuma saa jatkoa.
-Olemme iloisia viime kesänä järjestetyn Salon Friends & Music Festivaalin saamasta positiivisesta palautteesta. Oli hienoa huomata, että tapahtumamme otettiin ilolla vastaan ja saimme yhdessä runsaslukuisen yleisön kanssa tehtyä elokuisesta tapahtumasta ikimuistoisen. Tulevaan kesään tulemme vielä vähän monipuolisemmilla ruokatuotteilla ja olemme myös muun muassa lisäämässä juomapromopisteiden määrää, Henri Kulmala kertoo United Festivals Oy:n lähettämässä tiedotteessa.

Lavalla mm. Juha Tapio ja Kaija Koo

Salo Friends & Music Festivaleilla tullaan näkemään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Perjantaina 16.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Yö & JP Leppäluoto, Vesterinen Yhtyeineen, Jannika B ja Viivi. Lauantaina 17.8. vuoronsa saavat Kaija Koo, Isac Elliot, Abreu, Anssi Kela ja Ressu Redford.
-Esiintyjäkattaus on ensi kesänä kerrassaan mainio; on perinteisiä kaikille tuttuja artisteja kuten Kaija Koo tai Juha Tapio. Samoin on Yö uuden laulusolistin JP Leppäluodon kanssa ja suureen suosioon noussut Vesterinen Yhtyeineen. Nuorekkuutta artistikaartissa edustaa mm. Viivi, jolla on useita listaykköshittejä tai Abreu, jonka lavashow on ainutlaatuinen. Odotamme innolla ensi kesää ja Friends & Music Festivaalia, päättää Kulmala.

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti alkaa torstaina 18.1. klo 9.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: