Salo Night-O suunnistus-sarja alkaa perjantaina

Street-O kaupunkisuunnistus vaihtuu tälle vuodelle Salo Night-O on yösuunnistustapahtumasarjaan. Tapahtumat ovat avoimia kuntosuunnistustapahtumia joten niihin voi osallistua kuka tahansa. Tapahtumien lyhyt rata on sopiva myös aloittelijoille ja lapsille jännittävään ja hauskaan yösuunnistukseen tutustumiseen. Kuvassa vasemmalta Vesa Mäkinen, Venla Mäkinen, Eeli Puro ja Sanna Ylikylä, vaunuissa Samuel Ylikylä.

Salossa alkaa perjantaina 8-osainen kaikille avoin yösuunnistustapahtumasarja, Salo Night-O. Järjestelyistä vastaavat paikalliset suunnistusseurat Angelniemen Ankkuri, Perttelin Peikot, Salon Viesti, Salon Vilpas ja Suomusjärven Sisu.

Vastaavaa kaikille paikallisille kuntoilijoille ja liikkujille suunnattua yösuunnistustapahtumasarjaa ei Salossa ole aikaisemmin järjestetty.

Järjestäjät kertovat tiedotteessa, että jokaisessa tapahtumassa järjestetään kaikkien osallistujien näyttävä yhteislähtö.
-Ratoja on jokaisen makuun: Pitkä ja vaikea, keskipitkä ja keskivaikea sekä lapsille ja aloitteleville lyhyt ja helppo vaihtoehto, jonka toivotaan madaltavan kynnystä kenen tahansa kokeilla yösuunnistusta liikuntamuotona.

Palkinnot ajetaan sekä kokonaispisteiden parhaille että arpaonnen suosimille.

Night-O korvaa viime vuosina järjestetyn Street-O:n, jota ei enää tänä talvena järjestetä.

Yhteislähdöt tapahtuvat aina klo 18 tai tapahtuman järjestäjän ilmoittamaan kelloaikaan.
-Mukaan lähtijöiden on pyrittävä olemaan ajoissa paikalla. Tarkemmat ohjeet kunkin tapahtuman osalta julkaistaan mahdollisuuksien mukaan noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Hajonnat voivat olla viestinomaisia, salmiakkeja, timantteja, perhosia tai näiden yhdistelmiä.

Lyhyt rata perustuu helppoihin ja selkeisiin kohteisiin ja se on sopiva myös aloittelijoille ja lapsille yösuunnistukseen tutustumiseen. Radalle voi lähteä yhdessä kaverin, vanhemman tai ohjaajan kanssa.

Ensimmäinen yösuunnistus järjestetään Halikon kirkonkylällä, sen jälkeen ovat vuorossa Äijämäki, Haannummi, Maalu, Inkere, Märynummi ja Kitula. Kiertueen päättä Tupurin joulucup aatonaattona 23. joulukuuta.

Halikon kirkonkylän avaustapahtumaan on etukäteisilmoittautuminen torstaihin mennessä. Suoraan paikan päälle saapuneille on korotettu karttamaksu.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: