Salo Riverside Music Festival soi aikuiseen makuun elokuussa

Salon jokirantaan on suunnitteilla musiikkipainotteinen show & dinner -tapahtuma lauantaina 6. elokuuta.

Yrittäjä Mikael Nissin mukaan tarkoitus on tuoda Salon jokirantaan jälleen kerran uudenlaista elämää ja kulttuuria.
-Meidän pitää ehdottomasti käyttää toria ja jokirantaa uusiin juttuihin ja ideoihin, että saadaan sitä elävöitettyä ja uudistettua joka vuosi aina uudella tavalla.

Salon Joutsenessa ja sen yläpuolella olevassa rinneravintola Solessa päästään nauttimaan musiikista aikuiseen makuun.

Illan orkestereista Piirpauke on esiintynyt erilaisissa kokoonpanoissa 1970-luvulta lähtien. Piirpauke on tehnyt parisenkymmentä studioalbumia ja esiintynyt kotimaassa muun muassa Pori Jazzin, Ruisrockin ja Provinssirockin päälavoilla.

Kansanmusiikkia, jazzia ja rokkiakin yhdistelevän yhtyneen alkuperäisjäsen Sakari Kukko tuo Saloon nelihenkisen kokoonpanon.
-Nyt on palattu lähtöruutuu eli esiinnymme alkuperäis vastaavassa kokoopanossa. Matti Salo kitarassa, Ilmari Heikinheimo rummuissa Ari Hossi bassossa, Kukko kertoo.

Kukon mukan Piirpauke on palannut ohjelmisto suhteen alkuperäiseen.
-Keikalla mennään bändin historiaa läpi alkuaikojen painotuksella.

Illan toisena yhtyeenä esiintyy turkulaisen Punomon nelihenkinen komppiryhmä Puños.

Punomo kuvaa itseään kotisivuillaan Puutorin omaksi Motowniksi, jossa afroamerikkalaisen soul-musiikin perinteitä kunnioittava estetiikka ja suomenkieliset lyriikat on punottu ennenkuulumattomalla tavalla yhteen.
-Yhtyeet esiintyvät rinneterassin vieressä olevan pikkuterassin päällä niin, että musiikki kuuluu ja lavalle näkee hyvin eri puolilta.

Nissi kertoo, että iltaan myydään ennakkoon lippuja pöytävarauksille, jotka sisältävät italialaisteemaisen illallisen viineineen.
-Tarkoitus on tutustuttaa jokirannan asiakkaita uudistuneeseen menuumme, joka sisältää italialaisten napolilaispizzojen lisäksi klassikoja kuten San Marzano tomaateista tehdyn lasagnen.

Jokirantaan ja torille on luvassa jatkossakin erilaisia tapahtumia. Pohdinnassa on kehittää muun muassa Joutsen Rock -perinnettä entistä isompana toritapahtumana.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: