Salo-Volley tuo kaupunkiin vilskettä ja vilinää

Olipa Kerran -joukkue valmistautui viime kesänä otteluihinsa omalla varikollaan. Kuvassa Jaana Karjalainen, Jennamiia Järvelä, Tiina Laakso, Jenni Sorola, Lotta Levo, Marika Lönn, Anna Jokiranta ja Hanna Palmu.

Ensi viikonloppuna järjestettävä Salo-Volley tuo kaupunkiin vilskettä ja vilinää, jota on riittänyt muutoinkin mukavasti koko kesän ajan.

Volley-viikonlopuksi on luvassa sadetta ja aurinkoa – säiden vaihtelu ei hidasta kesäistä menoa kentällä eikä sen ulkopuolella.

Näin sanoo Salo-Volleyn tunnelmassa jo kymmenkunta vuotta viihtynyt salolainen Anna Jokiranta.

– Taisi olla 2013 kun olin mukana ensimmäistä kertaa. Sataa tai paistaa, niin yhdessä mennään alusta loppuun asti, Jokiranta naurahtaa.

Olipa Kerran -joukkue on ollut yksi Volleyn monista väriläiskistä useana vuonna. Viime kesänä joukkue pukeutui sateenkaaren värisiin peliasuihin pridehengessä. Tämänvuotinen peliasu on vielä salaisuus.

– Sen näkee, kun tulee paikan päälle katsomaan.

Jokiranta muistelee, että Olipa Kerran -joukkue ja sen edeltäjä Las Panteras on voittanut Volleyn pukukilpailun viisi tai kuusi kertaa.

Joukkueen nimi vaihtui matkan varrella, koska se haluttiin vaihtaa.

– Volleyssä on parasta se henki siellä ja tietysti pelaaminen ja hauskanpito. Meillä on tänä vuonna mukana kymmenen pelaajaa, joten välillä saa levätäkin.

Salo-Volleyssä on tänä vuonna mukana yli 150 joukkuetta. Ottelut pelataan keinonurmelle rakennetuilla kentillä satojen osanottajien voimin.

Lentopallon lisäksi luvassa on etkot perjantaina ja festarit lauantaina, musiikkia, kilpailuja, myyntikojuja, lasten ohjelmaa ja paljon muuta.

Volleyn Paras Puku -kilpailussa on järjestäjien mukaan vain mielikuvitus rajana.

Volleyn kotisivuilla kerrotaan, että pukuloistossa on nähty aiempina vuosina nunnia ja konnia, smurffeja, teräsmiehiä, piruja, lentoemoja, vatsatanssijoita, kekkosia ja monia muita mielenkiintoisia hahmoja.

Parhaasta puvusta äänestetään somessa sekä sunnuntaina perinteisellä lippuäänestyksellä.

Voittajajoukkueelle luvassa kiertopokaali kaiverruksineen vuodeksi käyttöön sekä ilmainen osallistuminen seuraavan vuoden tapahtumaan.

Pekka Mäenpää

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: