SaloFest perutaan

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n järjestämä SaloFest on päätetty peruuttaa tällä viikolla lanseeratun toisen Salossa järjestettävän kaupunkifestivaalin vuoksi. SaloFest oli tarkoitus järjestää 2.-3.8.2019, kun toisen tapahtuman ajankohta olisi ollut viikkoa ennen SaloFestiä.

-Näkemyksemme mukaan tapahtumat ovat hyvin samankaltaiset. Näin ollen emme usko, että Salon kokoisessa kaupungissa riittää tarpeeksi kävijöitä kumpaankin tapahtumaan. Tämä on hyvin harmillista, mutta annamme mieluummin tilan uudelle tapahtumalle, kuin ottaisimme riskin asiakasomistajiemme rahojen käytöstä, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.
-Pahoitteluni niille, joille tuotimme pettymyksen. Kiitos viime vuoden tekijöille sekä kävijöille saamistamme positiivisista palautteista. Jatko on nyt auki, toteaa Jääskeläinen.
Lipun ostaneet saavat rahat palvelumaksuineen takaisin.

Salo soi -festivaali heinäkuun lopulla

Salo soi -niminen kaksipäiväinen kaupunkifestivaali tuo mm. Juha Tapion, Lauri Tähkän, Dannyn ja Salosta kotoisin olevan Antti Ketosen Hansan tontille.
Salossa ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen Salo soi -niminen kaupunkifestivaali täyttää Hansan tontin kotimaisista huippuartisteista heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.
-Olemme iloisia, että pääsemme järjestämään Saloon kesätapahtumaa.
Saimme houkuteltua tapahtumaan niin kovan artistikattauksen, että saamme varmasti hienon festivaalin aikaiseksi, kommentoi festivaalin järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala tulevaa Salo Soi -festivaalia.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: