SaloFestistä tulossa aurinkoinen kaupunkifestivaali

Tero Salo, Satu Hankola, Juha Suomela, Siukku Katava ja Elina Pakkanen valmistelivat tiistaina Farmoksen tonttia festivaalikuntoon.

Salon kesässä nautitaan uusista tuulista, kun ensimmäinen SaloFest pyörähtää käyntiin perjantaina.
Salonjoen rannalla Farmoksen tontilla nautitaan viikonloppuna kahden päivän ajan hyvästä musiikista ja Suomen kesästä.
Suur-seudun osuuskaupan järjestämän festivaalin esiintymislavalle astelee perjantaina ja lauantaina liuta tämän hetken kuumimpia kotimaisia artisteja.
– Toivomme, että SaloFest saisi paikan salolaisten sydämistä. Haluamme tarjota nimenomaan paikallisia elämyksiä, ja tuoda kotimaiset huippuartistit Saloon sen sijaan että tarvitsisi lähteä merta edemmäs kalaan, SaloFestejä vetävä asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen sanoo.
SaloFestin esiintyjäkaartiin lukeutuvat muun muassa Mikael Gabriel, JVG, Ellinoora ja Apulanta.
– Halusimme lavalle myös paikallisia bändejä. Perjantaina keikan vetävät X Factorista tuttu 6G ja Somerolta maailmankartalle ponnistanut duo Alora & Senii. Lauantaina vuoron saa puolestaan salolainen pop-rock -yhtye Toyotan Takavalot.
Koko SaloFest on yhtä anniskelualuetta, joten paikan päällä voi liikkua vapaasti myös juoman kanssa. Ruokapuolesta vastaavat Chiliveikot sekä Mr. Beef, joiden valikoimasta löytyy muun muassa burgereita ja kebabia joka makuun.
Lisäksi SaloFesteillä on mahdollisuus hoitaa tukka festarikuosiin, sillä Prisma Halikon parturi-kampaamon leidit ovat paikalla tekemässä ilmaisia pikakampauksia. Samalla voi käydä osallistumassa arvontaan.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on järjestänyt Lohjan Rantajameja jo toistakymmentä vuotta. Festarin järjestämistä myös Saloon on mietitty jo pitkään, ja nyt aika tuntui kypsältä kokeilulle. Ensimmäisille SaloFesteille toivotaan muutamaa tuhatta kävijää. Lipunmyynti on sujunut hyvin.
– Nyt jännitämme, miten liput liikkuvat viimeisinä päivinä. Toivotaan, että säät suosivat, sillä moni toivoo aurinkoista keliä ennen lippukaupoille suuntaamista, Pakkanen sanoo.
Lisäksi lippuja voi ostaa etukäteen netistä ja Plazan sekä Prismojen infopisteiltä. SaloFest-lippuja saa ostaa myös suoraan portilta, ellei niitä myydä ennakkoon loppuun. Portilta ei ole mahdollista ostaa S-etuhintaisia lippuja.
Festarialue on avoinna kumpanakin päivänä klo iltapäiväviidestä aamuyhteen, minkä jälkeen festarilipulla tai -rannekkeella pääsee jatkoille kulman taakse Rikala Bar&Grilliin.
Sekä SaloFestin että jatkojen ikäraja on 18 vuotta.
– Alueella on avoteltta, jonka tilasta esiintymislava nielaisee suurimman osan. Koko festarialueelta on siis mainio näkyvyys suoraan lavalle.
SaloFestiin on rakennettu jo tutuksi tulleen käytännön mukaan myös oma VIP-alue, jossa voi nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta musiikin tahdittamana. Alueelle mahtuu 100 vierasta.
– Lauantain VIP-liput on loppuunmyyty, mutta perjantaille VIP-paikkoja on vielä vapaana, Pakkanen vinkkaa.

SaloFest 2018 esiintyjäkattaus ja arvioidut esiintymisajat

Perjantai 3.8.2018
17.00 6G
18.00 Alora & Senii
19.30 Neon2
21.15 Mikael Gabriel
23.00 JVG
Lauantai 4.8.2018
17.00 Toyotan takavalot
18.00 Uniklubi
19.30 Pete Parkkonen
21.15 Ellinoora
23.00 Apulanta

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: