Salon mestaruussarjassa nautiskellaan jalkapallosta

Salon Mestaruussarjan viidennellä kierroksella pelattiin muun muassa Muurlassa. KiKi ja Oolelaisuus United tasasivat pisteet.

Pekka Mäenpää

Jalkapallo on maailman suosituin pallopeli.
Siitä yksi osoitus nähtiin viime torstaina Muurlan urheilukentällä, jossa parkkipaikat loppuivat lähes kesken Salon oman jalkapallon Mestaruussarja-kierroksen aikana.
Samaan aikaan kun Oolelaisuus United ja KiKi väänsivät oman ottelunsa ratkaisuhetkiä, FC Soppa ja MJP tekivät omaa alkuverryttelyään kentän kupeessa.
KiKin kauden toinen voitto oli jo lähellä, mutta oolelaiset tasoittivat ottelun aivan päätössekunneilla ja peli päättyi numeroihin 3-3.
KiKin Jari Venhomaa ei päässyt mukaan aivan ottelun alkuun työkiireiden vuoksi.
– Aina on mukava pelata, nyt lopputulos ei tyydytä, Venhomaa totesi vaihtaessaan hikisiä pelikamppeita.
KiKi on pärjännyt Mestaruussarjassa ja sitä edeltäneessä Kuntasarjassa ihan mukavasti, mutta tämänvuotinen kausi ei ole mennyt ihan odotusten mukaan.
– Yleensä olemme olleet viivan paremmalla puolella. Meillä on hiukan pelaajapulaa, mutta kylältä on saatu omia junioreita mukaan.
Tiia Tikkanen vahvisti KiKin joukkuetta ja sai ainakin kertaalleen kokea vastustajan puolustuksen kovuuden nurmen pinnasta käsin.
– Taisi olla toinen kerta, kun olin mukana. Näillä on ollut pelaajapulaa, Tikkanen virnisti pelin päätyttyä.

Salon erotuomarikerhon pyörittämässä Mestaruussarjassa on mukana yhdeksän joukkuetta, joista kärkipaikkaa pitävät tasapistein Pertteli ja MJP. Muut joukkueet ovat tämänhetkisessä järjestyksessä  sarjataulukossa Harvesters, FC Jylhä, FC Soppa, Perniö, Kuusjoki, Oolelaisuus United, KiKi ja FCH Sinipuna.
Sarja jatkuu tämän viikon torstaina ja pelipaikkoina toimivat tällä kertaa Toija, Kuusjoki sekä Kaivola.
– Tuomareista syyskautensa avaa Kuusjoen sametin pehmeällä viheriöllä Ville ”ManU” Päivärinta. Tätä pehmeää johtajuutta kannattaa saapua pidemmänkin matkan takaa ihailemaan. Futis on parasta paikan päällä, erotuomarikerho kannustaa.

Salon Erotuomarikerhon järjestämä perinteinen Pumpputurnaus järjestetään lauantaina 23. kerran.
Pumpputurnaus pelataan Urheilupuistossa klo 9-15 ja sinne ovat tervemenneitä vaikka lajista innostuneet kaveriporukat.

Salon mestaruussarjan päätöskierros pelataan 5. syyskuuta Salon Urheilupuistossa Liikunnan Superlauantain yhteydessä.
Jo perinteeksi muodostunut Liikunnan Superlauantai on järjestyksessään viides ja saanee jälleen mukaansa kymmeniä eri lajeja.
– Superlauantaissa on mahdollisuus kokeilla maksutta lukuisia eri liikuntalajeja, lähes 30 salolaisen urheiluseuran opastamana. Tapahtuma on urheiluseurojen, Urheilupuiston toimijoiden, Seuraparlamentin, Liikkuva koulun ja liikuntapalveluiden yhteishanke. Tänä vuonna mukana myös nuorisopalvelut, kaupungin verkkosivuilla kerrotaan.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: