Salon tarinat kansien väliin

Salossa julkistetaan marraskuussa Kauppapaikkana Salo -kirja, joka kertoo Salon kaupungin ja sen läheisimpien kumppanien tarinan syvällisten henkilöhaastattelujen, yritysesittelyjen, nähtävyyksien, ilmiöiden ja henkilöiden kautta.
Salon Nuorkauppakamarin Elna Jokisen mukaan kirja kertoo salolaisesta  elinkeinoelämästä, pitkistä yrittäjäperinteistä, rautaisesta IT-osaamisesta, jyrkästä noususta ja syvästä sukelluksesta.
”Teos käsittelee innovatiivisuutta, onnistumisia, epäonnistumisia, ideoita, rohkeutta ja jaloilleen nousemista”, Jokinen kertoo.
Salo tunnetaan ennen kaikkea radioita, televisioita ja muita elektroniikkalaitteita valmistaneesta Salorasta sekä rengasfirmasta maailman johtavaksi matkapuhelinvalmistajaksi nousseesta Nokiasta.
”Ajat ovat muuttuneet, ja jättiläiset lähteneet, mutta Salossa toimii edelleen useita langattoman tiedonsiirtoon erikoistuneita yrityksiä, jotka kilpailevat kansainvälisillä markkinoilla.
Mutta Salo on paljon muutakin kuin high techia. Salo on kauppapaikka, josta löytyy tuhansia yrityksiä, lähes 55 000 asukasta ja lukemattomia tarinoita.
Salon Nuorkauppakamari ry ja Astrum-keskus ovat vahvasti mukana Kauppapaikkana Salo -teoksen sisällön tuottamisessa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: