Salon Viesti järjestää diskon Urheilutalolla

Salon Viestin disko järjestetään Urheilutalolla, jonne mahtuu reilut viisisataa nuorta viettämään iltaa. Johanna Anttonen lupaa turvallista iltaa kaikille peruskouluikäisille.
Salon Viestin disko järjestetään Urheilutalolla, jonne mahtuu reilut viisisataa nuorta viettämään iltaa. Johanna Anttonen lupaa turvallista iltaa kaikille peruskouluikäisille.

Salon Viesti järjestää perjantaina perinteisen Viestin diskon Salon Urheilutalolla.

Vuosien tauon jälkeen järjestettävän illan pääesiintyjänä on salolainen Darude; myös muita tiskijukkia kuullaan illan aikana.

Lentopallojaoston toiminnanjohtaja Johanna Anttonen kertoo Urheilutalon aulassa, että disko järjestetään peruskouluikäisille kolmiosaisena. Hän muistelee käyneensä omien kavereidensa kanssa viettämässä diskoiltoja Urheilutalolla.
-Darude on parhaillaan kiertueella Australiassa ja Dubaissa, mutta hän ehtii sieltä hyvin meidän diskoomme, Anttonen naurahtaa.

Perjantaina ensimmäinen puolitoistatuntinen klo 18 alkaen on suunnattu 1–6-luokkalaisille. Tämän jälkeen Darude soittaa tunnin verran 1–9-luokkalaisille. Ja viimeinen puolitoista tuntinen on suunnattu vain 7–9-luokkalaisille.

Luvassa on musiikin ja tanssin lisäksi paljon oheisohjelmaa kuten kilpailuja, onnenpyörää, valokuvausseinää, glitter-tatuointeja ja tietenkin kioskit täynnä herkkuja.
-Viestin disko on luonnollisesti päihteetön tapahtuma. Suunnitelmamme on saanut erittäin positiivisen vastaanoton, koska vastaavanlaista tapahtumaa ei ole nuorille vähään aikaan järjestetty.

Moni aikuinen muistaa omia kokemuksiaan Viestin diskosta, joita järjestettiin aikanaan säännöllisesti.
-Ehkä tästä saadaan takaisin tämä perinne Saloon. On tärkeä järjestää kohtaamispaikkoja nuorille, johon on turvallista tulla. Meillä on tapahtumassa mukana kokenut järjestysmiestiimi, jotka huolehtivat illan turvallisuudesta.

Urheilutalon peilisaliin viritellään myös ”vanhempiparkki”.
-Ajatus on että jos pienimmät 1–2-luokkalaiset eivät uskalla muuten diskoon tulla, niin vanhempi voi tulla odottelemaan lähelle, Anttonen kertoo.

Viestillä on mukana diskon järjestelyissä paljon tukijoita ja yhteistyökumppaneita.

Disko järjestetään teemalla ”Et ole yksin”.

Et ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jonka päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista.
-Salon Viesti on Tähtiseura eli mukana Olympiakomitean laatuohjelmassa ja tärkeisiin arvoihin kuuluu kaikki syrjinnän ja kiusaamisen vastaisuus. Tämä asia on ihan oikeasti tärkeä seuran sisällä ja painotamme toiminnassa, että ketään ei jätetä yksin. Meillä on nollatoleranssi kaikenlaiselle kiusaamiselle, Anttonen sanoo.

Myös Salon Nuorisopalvelut jalkautuu diskoiltana Urheilutalon lähistölle. Nuorten keskus Steissi on myös diskoiltana auki.
-Urheilutaloon mahtuu rajallinen määrä ihmisiä, joten aloitamme lipunmyynnin ennakkoon Kauppakeskus Plazan alakerrassa diskoviikon tiistai- ja keskiviikkoiltoina. Sisäänpääsymaksu halutaan pitää tarkoituksella edullisena, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua. Viidellä eurolla saa pääsylipun ennakkoon, Anttonen kertoo.

Pekka Mäenpää

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: