Salo Chamberin Kevätballadi Wiurilassa

Salo Chamber: Kevätballadi, lauantaina 13.4. klo 18 Wiurilan kartanon juhlasalissa.
Salo Chamber: Kevätballadi, lauantaina 13.4. klo 18 Wiurilan kartanon juhlasalissa (Viurilantie 126, Halikko).

Salo Chamber saa huhtikuun konserttiinsa vieraaksi harpisti Liisa Viitasen, jonka kanssa Wiurilan kartanon juhlasali täyttyy tulevana lauantaina harppukamarimusiikista.

Tiedotteessa kerrotaan, että konsertissa kuullaan kamarimusiikkia harpulle, huilulle, klarinetille ja jousikvintetille.

Liisa Viitanen työskentelee freelancerina Suomen kaupunginorkestereissa ja Kansallisoopperan orkesterissa sekä toimii Tampereen ja Oulun konservatorioiden harpunsoiton opettajana.

Kamariorkesteri Salo Chamber on ilahduttanut salonseutulaista konserttiyleisöä muutaman edellisen vuoden aikana soittamillaan taidemusiikkikonserteilla.

Salo Chamber järjestää kamariorkesterikonserttien lisäksi pienempien kokoonpanojen kamarimusiikkikonsertteja.
-Salossa on selvää kysyntää taidemusiikin konserteille, ja yleisö onkin löytänyt ilahduttavasti Salo Chamberin konserttien pariin. Tavoitteenamme on, että voimme luoda säännöllisen ja mielenkiintoisen konserttikalenterin maakunnan toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Salon kaupungin tuki on tavoitteen toteutumiselle erittäin merkityksellistä, yhdistyksen puheenjohtaja Annika Viitanen Friberg sanoo.   
-Huhtikuun konsertissamme valokeilaan pääsee harppu, jota ei ole näin merkittävässä roolissa kuultu Salossa tietääkseni koskaan. Olen konsertin monipuolisesta ja kiinnostavasta ohjelmasta innoissani, kertoo konsertissa soittava yhdistyksen varapuheenjohtaja huilisti Anu-Kaisa Hulmi. 

Salo Chamber Kevätballadi, lauantaina 13.4. klo 18 Wiurilan kartanon juhlasalissa.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: