Salon Yrittäjät perustaa yhdistyksen pyörittämään Salon kesän iltatoreja

Perustettava Salon Iltatori ry aikoo tuoda esiintymään sekä paikallisia osaajia että kansallisesti tunnettuja musiikin tekijöitä.

Salon Yrittäjät jatkaa Salon iltatorien pyörittämistä.

Yrittäjät perustaa toiminta varten Salon Iltatori ry:n, jonka perustajajäseniä ovat Jukka Alanko, Aleksi Burtsov ja Antti Ketonen.

Yhdistyksen puheenjohtajana aloittaa Antti Ketonen, jonka hyvät suhteen musiikkimaailmaan auttavat heti tulevan kesän ohjelmiston rakentamisessa.

Asia varmistuu maanantaina, jos Salon kaupunginhallitus päättää asiasta kaupunginjohtajan esityksen mukaisesti.

Kaupunki on varannut iltatoritoiminnan tukemiseen täksi vuodeksi 40 000 euron määrärahan, joka on sidottu tapahtuman laajuuteen. Ensi kesänä on tarkoitus järjestää 13 iltatori-iltaa.

Samalla tavalla toimittiin myös Suvisalo ry:n kanssa viime vuonna, kun suurin osa tilaisuuksista peruttiin pandemian vuoksi.

Jukka Alanko kertoo, että ohjelmallisia iltatoreja tarkoitus järjestää jokaisena torstai-iltana 3.6.- 26.8., samoin kirppis- ja muun myyntitoiminnan periaatteet säilyvät entisellään.

– Ohjelma-aika lavalla on pääsääntöisesti klo 18-20 ja tuleva yhdistys on käynyt alustavia keskusteluja sekä paikallisten että kansallisesti tunnettujen esiintyjien kanssa.

Ohjelmaan on suunnitteilla myös teemoitettuja iltoja, kuten esimerkiksi yhteislauluilta, jazz-ilta ja nuorten ilta. Tuleville vuosille on mietitty myös tapahtuman televisiointia.

Kaupungin maanantainen tukipäätös markkinointiyhteistyöstä koskee vuotta 2021 ja tulevien vuosiensopimuksista käydään vuosittain erilliset neuvottelut kaupungin yleisen markkinointiyhteistyökäytännön mukaisesti.

Perustettava Salon Iltatori ry aikoo tuoda esiintymään sekä paikallisia osaajia että kansallisesti tunnettuja musiikin tekijöitä.

Alustavasti on keskusteltu sellaisista artisteista kuin Mariska, Jonne Aaron, Meiju Suvas ja Erika Vikman.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: