Saloon lisää postipalveluja

Postin palvelupisteverkosto kasvaa Salossa 20. lokakuuta uudella Postin noutopisteellä Ollikkalan Siwassa. Siwan nimi muuttuu syyskuun lopussa K-marketiksi. Tähän Postin noutopisteeseen ohjautuvat postinumeroalueen asiakkaiden noudettavat paketit ja kirjatut kirjeet. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein.

Syksyn aikana Örninkadulle avataan yrityksiä palveleva Postin yrityspiste. Yritykset voivat jättää valmiiksi maksetut ja laskutettavat lähetykset yrityspisteeseen Postin kuljetettavaksi. Avausajankohta tarkentuu, ja siitä tiedotetaan alueen yrityksiä kirjeitse.

Salon posti muuttaa

Salon keskustan posti muuttaa ensi vuoden tammikuussa Vilhonkadulta Salon K-citymarkettiin. Postin oma myymälä tarjoaa postipalvelut normaalisti siirtoon asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

K-citymarketissa palvelee jo entuudestaan Postin pakettiautomaatti. Salossa on myös kolme muuta Postin pakettiautomaattia S-market Plazassa, S-market Tupurissa ja Halikon Prismassa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: