Salossa selvitetään koronaviruksesta aiheutuneita yritysten ongelmia ja tarpeita

Vakka-Suomen Puhelin avasi maaliskuussa kolmannen asiakaspalvelukeskuksen Saloon

Salossa selvitetään kesäkuun aikana puhelinhaastatteluilla, onko koronavirus aiheuttanut yritykselle ongelmia ja tarvitseeko yritys apua koronatukien hakemisessa.

Salon kaupungin kehittämisyhtiö Yrityssalo on aktiivisesti auttanut yrityksiä Salossa koronakriisin aikana. Nyt Yrityssalo ja Vakka-Suomen Puhelin ovat sopineet puhelinhaastattelukampanjan toteuttamisesta. Puhelinhaastatteluiden avulla selvitetään, miten yritysten liiketoiminta on kärsinyt koronavirusepidemiasta ja onko yritys hakenut avustuksia tai suoraa tukea koronan aiheuttamiin ongelmiin. Haastattelut tehdään puhelimitse Vakka-Suomen Puhelimen salolaisten asiakasneuvojien toimesta. Tavoitteena on haastatella kaikki noin 4 000 aktiivista yritystä Salossa. Haastattelut käynnistyvät toukokuun lopulla ja jatkuvat kesäkuun loppuun asti.

Haastattelujen jälkeisillä yrityskontakteilla vastataan yritysten tarpeisiin

Haastattelujen jälkeen niihin yrityksiin, jotka kaipaavat apua mm. korona-avustusten haussa, ollaan yhteydessä Yrityssalon toimesta. Kattavalla yritysten soittokierroksella halutaan tarjota apua yrityksille ja varmistaa, että jokainen salolainen yritys saa tietoa suorista tukimahdollisuuksista. Soittokierroksen tuloksena saadaan kattava kuva koronan aiheuttamista talouden haasteista alueemme toimintaympäristössä. 
– Yrityssalossa on toimittu aktiivisesti ja ennakoivasti liittyen salolaisten yritysten koronaneuvontaan tässä vaikeassa tilanteessa. Yrityssalon ja Vakka-Suomen Puhelimen yhteinen valmistelu on jälleen yksi osoitus siitä. Toivomme, että jokainen salolainen yritys on tietoinen, millaista palvelua ja tukea yritys voi saada koronan aiheuttamaan kriisitilanteeseen. Tästäkin kyllä selvitään – mitä nopeammin elpyminen tapahtuu, sitä pienemmiksi talouden vauriot jäävät, toteaa toimitusjohtaja Jyrki Moilanen.

VSP toteuttaa haastattelut Salossa

Vakka-Suomen Puhelin avasi maaliskuussa kolmannen asiakaspalvelukeskuksen Saloon, Salo IoT Campukselle. Yhtiöllä on isot asiakaspalvelukeskukset myös Turussa ja Uudessakaupungissa. Yhtiön asiakaspalveluliiketoiminta työllistää jo yli 300 alan ammattilaista ja se on yksi Suomen johtavista alan toimijoista.
– Meidät otettiin Salossa erittäin lämpimästi vastaan ja on todella mukavaa päästä mukaan toteuttamaan paikallisiin yrityksiin kohdistuvaa kampanjaa, joka tukee osaltaan alueellisen hyvinvoinnin kehittämisestä.  Teemme tämän kampanjan paikallisin salolaisin voimin, toteaa Vakka-Suomen Puhelimen asiakaspalveluliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Jyri Pouttu.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: