SalPan jalkapallolle Vuoden Lapsellinen Teko -diplomi

Diplomia luovuttamassa Salon Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Eva Castrén, hallituksen jäsen Susanna Puotsaari sekä sosiaalityön opiskelija Laura Tanning ja vastaanottamassa SalPasta perhefutiksen ohjaaja Henni Vuorinen sekä Jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Otto Tapanainen.

Salon Pelastakaa Lapset ry on myöntänyt  Vuoden Lapsellinen Teko-diplomin Salon Palloilijoiden Perhefutikselle.

Yhdistys kertoo tiedotteessa, että lapsen oikeuksien viikon teemana oli tänä vuonna teema ”Lapsella on oikeus hyvinvointiin”. Salon Pelastakaa Lapset ry:n hallitus myöntää diplomin SalPalle lapsiperheiden liikuttamisesta.

– SalPan Perhefutiksesta on kaikunut ylistävää kommenttia korviimme.

Perhefutiksessa lapsi ja aikuinen liikkuvat yhdessä hyvällä mielellä ja toimintaa on ohjannut lempeällä otteella varhaiskasvatuksen ammattilainen Henni Vuorinen.

– Tiesimme, että käyntikertoja on runsaasti, mutta SalPan vahvistamat määrät yllättivät silti meidät. Emme ihmettele, että kentällä on ollut vilskettä ja parkkipaikalla ruuhkaa.

Perhefutiksessa oli mukana 35 perhettä ja yhteisiä kokoontumisia olki  25 kertaa.

”Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä”

SalPan perhefutista lempeällä otteella ohjannut Henni Vuorinen on ammatiltaan varhaiskasvatuksen opettaja. Lapsen etu ja kokonaisvaltainen hyvinvointi onkin toteutunut asiantuntevalla ohjauksella leikkien, perheen yhdessäolon ja mukavan liikkumisen kautta. Positiiviset yhteiset liikkumisen kokemukset varhaislapsuudessa luovat pohjaa tulevaisuuden kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

– Lasten hyvinvoinnin sekä liikkumisen edistäminen olivat tänä vuonna yhdistyksen päättämiä diplomin jakokriteerejä lapsen oikeuksien viikon hengessä. 

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: