SalPan taitoluistelijoiden kevätnäytöksessä seikkaillaan maailmalla

Roosa-Maria Lindblom, Emma Hillervo, Cecilia Ruzza ja Kiira Koskinen ovat mukana SalPan taitoluistelijoiden kevätnäytöksessä.

SalPan taitoluistelu järjestää viikonvaihteessa perinteisen kevätnäytöksen.

”Seikkailu maailmalla” jääshow nähdään Salon jäähallissa sunnuntaina kaksi kertaa. Maanantaina jääshowta pääsevät ihastelemaan koululaiset ja päiväkotilapset.

Valmentaja Veera Valkonen kertoo, että Seikkailu maailmalla -jääshown on käsikirjoittanut SalPan oma luistelija Veera Paatero.

– Seikkailu maailmalla on koko perheelle suunnattu teatteriesitys jäällä. Esitys kestää noin 45 minuuttia, sunnuntaina välissä on väliaika, jolloin hallissa tarjolla on lämmikettä, Veera kertoo. Tarina kertoo Silja nimisestä tytöstä (Kiira Koskinen), joka törmää Lontoossa Miimikkoon (Ella Lahti). He lähtevät yhdessä seikkailemaan maailmalle pakoon jatkuvaa hälinää.

Ensimmäisenä Silja ja Miimikko lentävät Ranskaan ja pääsevät mukaan ranskalaiselle ruokatorille sekä saalistavien katukissojen kohteeksi. Matka jatkuu Egyptiin ja mukaan seikkailuun hyppäävät Kissa (Cecilia Ruzza) ja lampunhenki (Roosa-Maria Lindblom).

Lampunhengen avulla seikkailijoilla on kolme toivetta, mitkä on toteutettavissa. Millaisia toiveet mahtavat olla? No se jää arvoitukseksi.

Seikkailussa nähdään niin hiekkamyrskyä, norsuja, muumioita kuin paljon muuta.

– Mukana on yli 100 luistelijaa, jotka pääsevät osaksi näytöstä. Jokaiselle ryhmällä on jaettu oma rooli tai rooleja, jolloin vaatteiden vaihto tapahtuu minuutissa ja sitten jo hypätään jäälle seuraavaan rooliin.

Kevätnäytös on SalPan luistelijoille kevään kohokohta. Näytöksen musiikit ja speakit on toteutettu yhdessä entisen päävalmentajan Suski Koiviston kanssa. Valmentajat Tiina Huhtala, Annika Laine, Elli Elo, Elviira Puusa, Laura Valkonen, Veera Valkonen, Marja Andreeva ja Veera Paatero ovat koonneet ohjelmista kokonaisen tarinan.

–  Melkein kolmeakymmentä ohjelmaa harjoitellaan kovaa vauhtia hallilla koko loppuviikon ajan.

Torstaina on vuorossa esikenraali, jossa myös testataan pukuja.

– Puvuista vastaa oma puvustustiimimme Niina Hillervo, Mari Koskinen ja Marika Lahti. Lauantaina päivä menee jäähallilla talkoohommissa, jolloin luistelijoiden vanhemmat ja muu talkooväki auttavat lavasteiden laitossa.

Lauantai ilta huipentuu kenraaliin, jossa ensimmäistä kertaa luistelijat ja myös valmentajat pääsevät aitoon näytösfiilikseen, kun puvut ovat päällä, maskeeraukset laitettu, lavasteet, rekvisiitat ja valot ovat paikallaan.

– Kenraalissa varmistamme kaiken sujuvan niin kuin pitääkin sunnuntain ja maanantain näytöksiä varten. Vanhimmat meidän luistelijoistamme ovat mukana näytöksessä jo yli kymmenettä kertaa ja pienimmät luistelukoululaiset vasta ensimmäistä kertaa.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: