Sami Heikkiniemi Lentopalloliiton urheilutoiminnan johtajaksi

Salon Viestin naisten Ykkösarjajoukkueen päävalmentaja Sami Heikkiniem on nimitetty Lentopalloliitton urheilutoiminnan johtajaksi.
Heikkiniemi on tällä hetkellä lounaisen alueen päävalmentaja, jonka lisäksi hän on toiminut yli 10 vuotta nuorten valmentajana ja järjestöaktiivina. Heikkiniemellä on myös mittava pelaajaura Mestaruusliigassa.
Heikkiniemi aloittaa Lentopalloliiton palveluksessa 1. huhtikuuta. Heikkiniemi on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri taloustieteistä ja hän tulee Lentopalloliittoon Nestholma Oy:stä.
Urheilutoiminnan johtaja on Lentopalloliitossa aivan uusi toimi ja toimenkuva kattaa liiton koko urheilutoiminnan juniorilentopallosta aina huippu-urheiluun saakka. Heikkiniemi vastaa muun muassa kilpailutoiminnan, aluepäällikköverkoston, aluevalmennuksen, valmentajakoulutuksen ja Kuortaneen valmennuskeskuksen johtamisesta sekä lentopallon ja beach volleyn huippu-urheilutoiminnasta.
– Lasten ja nuorten pelaamisen ja liikkumisen lisääminen ovat lähimpänä sydäntäni. Tässä tavoitteessa onnistuminen on tärkeää meille kaikille. Huippu-urheilun onnistuminen mitataan menestyksellä, Heikkiniemi sanoo.
– Olemme tosi tyytyväisiä, että saimme Samin mukaan joukkoomme. Hänen työstään merkittävä osa suuntautuu suoraan kenttätasolle, lentopalloseuroihin päin. Yhteistyössä seurojen kanssa meidän pitää löytää ne oikeat toimenpiteet, joilla erityisesti lasten ja nuorten harrastajamäärät saadaan selkeään kasvuun, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja sanoo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: