Sampsa Sarparannan työhuoneella avoimet ovet

Sampsa Sarparannan maalaus ”Pää räjähtää”.

Kuvataiteilijana ja muusikkona tunnettu Sampsa Sarparanta pitää ”perinteiset” avoimet ovet työhuoneellaan Perniössa nyt tulevana viikonloppuna.

– Olen pitänyt näitä jokusen aiemminkin, mutta silloin ajankohta on ollut syksy, nyt ajattelin että kesä voisi olla kivaa vaihtelua. Ihmiset tätä aina silloin tällöin kyselevät, joten nyt voi tehdä kesäretken työhuoneen viileään, mutta sotkuiseen tunnelmaan, Sarparanta kertoo lähettämässään tiedotteessaan.

– Kaikki ovat tervetulleita ja ihan matalalla kynnyksellä keskustelemaan taiteesta tai musiikista tai ihan mistä vaan, kyselemään maalausvinkkejä tai vaikka hankkimaan taidetta kotiin niin sanotusti suoramyyntinä. Jos ei ole muuta asiaa, niin juomaan ilmaisen kupin kahvia.

Sarparannan työhuone on avoinna pe 28.6. – su 30.6. kello 12-16. Työhuone sijaitsee Perniön asemalla osoitteessa Aimontapontie 32, vanhan viljavaraston vieressä.

Taiteilijalla on juuri avautunut myös näyttely Kouvolassa. ”Se hyvä mikä meissä on” -niminen näyttely on nähtävillä Galleria Padossa, Kuusankoksen Taideruukilla. Taideruukki on Kymijoen varrella vanhassa paperitehdasmiljöössä sijaitseva kulttuuri- ja tapahtumakeskus. Näyttely on avoinna 28.7. asti ti-su ja esillä on kymmenkunta aivan uutta öljyvärimaalausta.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: