Särkisalossa Kirppisralli

Nora Nummentalo ja Anna Nurmi ovat mukana Särkisalon kirppisrallissa Förbyssä Cafe Vinssin pihalla.

Särkisalossa lauantaina järjestetty Kirppisralli sai kyläläisiä ja eteläsalolaisia mukavasti liikkeelle.

Yli kolmekymmentä kohdetta; pihaa, puutarhaa ja pysäkkiä tarjosivat mukavan mahdollisuuden kierrellä keväistä Särkisaloa ja tavata samalla tuttuja.

Kauppaakin käytiin tottakai.

Tapahtumaa järjestänyt Kristiina Kitte Pihtlahti kertoi paikallisten löytäneen hyvin tapahtuman. Särkisalo.fi-sivustolla ja somessa julkaistu kartta ja myyjien kuvat kertoivat hyvin Kirppisrallin tarjonnasta niille, jotka seuraavat Särkisalon sivustoja muutoinkin ja osasivat käydä etsimässä tietoa tapahtumasta.

Esimerkiksi Miia Paajanen toivotteli facessa ihmisiä kaupoille perinteiseen kirppistyyliin.
-Tervetuloa ostoksille: astioita, valaisimia, lastentarvikkeita, lasten ja naisten vaatteita sekä kenkiä, leluja, kelaruohonleikkuri, poiju ja paljon muuta.

Mukana oli 33 kirppispistettä ja osaan pääsi halutessaan hyvin myös veneellä. Förbyssä ja Finbyssä oli kohtuullisen kävelymatkan päässä kymmenkunta rallipistettä.

Mauri Pyymäki kiitteli tapahtuman jälkeen kyläilijöitä ja asiakkaita.
-Kiitos runsaslukuiselle kävijäjoukolle. Oli kiva tavata eri puolilta Suomea saapuneita ja keskustella heidän kanssaan kaupankäynnin ohessa.

Cafe Vinssissä avautui lauantaina ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Yrittäjä Nina Nummentalo tervehti vieraita kevätmoodissa; avajaispäivänä avuksi oli otettu koko perhe ja pihalle kirppistä pitämään myös sisko.
-Särkisalo on mukana Avoimet Kylät -päivässä. Silloin julkaistaan Karl Forsström Ab:n ja Förbyn kalkkikaivoksen 140-vuotishistoriikki ja näyttely, toimitusjohtaja Nina Nummentalo kertoo.

Karhumäessä pihakirppistä pitänyt Katri Ala-Kleemola teki heti aamusta euron kaupan laturia tarvitsevan asiakkaan kanssa.
-Tämä on hyvä paikka asua lapsiperheelle. Meillä on sellainen periaate, että jos kylällä on toimintaa, niin siinä ollaan mukana. Aikanaan naapurin hyvä myyntimenestys sai meidät osallistumaan, Ala-Kleemola naurahtaa.

Kirppiksen tuotto menee perheen lapsille, tuottoa söi tosin jo etukäteen lasten vierailu naapureiden pihoissa kirppisostoksilla.

Aulimaija Poutanen, Ullariikka Eriksson ja Hanna-Liisa Numminen parkkeerasivat ajoneuvonsa Karhumäen kauniiseen maisemaan.
-Kaunis ilma ja lähdettiin ihan vaan kiertelemään. Ehkä mennään Nixoriin hampurilaisille ja johonkin muualle kahvittelemaan. Mitään tavaraa emme tarvitse, ehkä tarttuu kuitenkin mukaan.

Salonjokilaakso

Katri Ala-Keemola otti lapsineen vastaan kirppisvieraita perheen isän ollessa peltotöissä. Karhumäkeen ostoksille saapuneet Aulimaija Poutanen, Ullariikka Eriksson ja Hanna-Liisa Numminen olivat liikkeellä kauniin päivän innoitttamana.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: