Säveltäjä Jukka Linkola avaa SaloJazzin teemaillat Musinessa

Musinen avajaisillan tunnelmasta vastasivat Emmi Raasumaa ja SaloJazz Houseband.

Salon keskustan ravintolamaailman uusin tulokas Musine sai avajaisviikonloppunaan ihmiset liikkeelle. Emmi Raasumaa SaloJazz HouseBandin kanssa ja Roope Pelo & Pelottomat vetivät ravintolan täyteen; uusiokäyttöön otetussa tilassa nautittiin hyvästä ruoasta ja seurasta vapun merkeissä.
-Torstai- ja lauantai-illat sujuivat keikkojen puolesta erinomaisesti. Molempina iltoina sali oli täynnä, mikä kertoo selkeästi tarpeen uudelle tapahtumapaikalle. Esiintyjien ja yleisön palaute oli hyvin positiivista, mikä antaa hyvät eväät kehittää toimintaa tästä pitkäjänteisesti eteenpäin, SaloJazzin Marko Heikura sanoo.

Myös yrittäjä Sanna Jousi iloitsi asiakkaiden määrästä. Kansainvälinen keittiö ja tarjoiluväki sai tehdä tosissaan töitä palvellakseen talon täydeltä asiakkaita.
-Ihmisiä oli liikkeellä yllättävänkin paljon. Aloitamme tällä viikolla lounaan tarjoamisen ja illallismenumme tarjoaa makuja maailman eri keittiöistä.

SaloJazz järjestää torstaina yhdessä Musinen kanssa hieman toisenlaisen musiikkitapahtuman, jossa säveltäjä Jukka Linkola kertoo omasta jazztuotannostaan. Konserttivieraana on laulaja Eeppi Ursin.

SaloJazzin Marko Heikura sanoo, että Särkisalossa asuva Linkola avaa torstaina Jazz tutuksi -teemaillat.
-Säveltäjä-taiteilijaprofessori Jukka Linkola on yksi Suomen ansioituneimpia musiikintekijöitä. Jazzliitto myönsi Linkolalle Yrjö-palkinnon jo vuonna 1979, ja vuonna 1997 hänen EQ-yhtyeensä voitti vuoden Jazz-Emman.

Linkola on voittanut monia kansainvälisiä sävellyskilpailuja, mm. Le Havren kaupungin sävellyskilpailu, Paris Opera Screen sekä Cannes Midem Awards. Hän on myös saanut kaksi elokuvamusiikin Jussi-palkintoa.

Eeppi Ursin on palkittu laulaja, laulunkirjoittaja, säveltäjä ja pianisti, jonka monipuolisuus ulottuu vaikuttavasta esiintymisestä aina musiikin kirjoittamiseen erilaisille kokoonpanoille.
-Hänet tunnetaan lavakarismasta ja rakastetuista esityksistä, joissa yhdistyy taituruus, lämmin tunnelma ja tyyli. Ursinin ura kattaa hämmästyttävän laajan kirjon popin, jazzin, a cappellan, laulelman ja lastenmusiikin alueilta.

Eeppi Ursin tekee parhaillaan uraa New Yorkissa ja hänen neljäs studioalbuminsa Speechless julkaistiin helmikuussa 2022.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: