Seagulls haki pisteet Salohallista

Deondre Parks Jr teki monta onnistunutta ajoa korin alle; mutta aivan joka kerta koria ei syntynyt.

Salohallissa nähtiin tiistaina pitkästä aikaa Korisliigaa, kun sarjakärki Seagulls vieraili Salossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.
Lokkiparvi vei tasaisen ottelun 78-85, mutta vajaamiehinen Vilpas näytti omaavansa kaikki mahdollisuudet Seagulssien voittamiseen. Tiistaina vaihtopenkillä ottelua seuranneet Perttu Blomgren ja Aatu Kivimäki tuovat pudotuspeleissä Vilppaan pallolliseen pelaamiseen nopeita jalkoja niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän ja se on arvokas lisä Seagullssin ja muidenkin joukkueiden haastamiseen.
Vilppaan paras pistemies Jeremiah Woods (16/9) oli alussa pitelemätön, mutta törmäsi ottelun edetessä Seagullsin isoon puolustusmuuriin. Vieraiden korintekoa johti laitahyökkääjä Shawn Huff (22/9) ja myös nopea takamies Kendale McCullum (10/8) oli vaikeaa pideltävä ottelun edetessä.
Vilppaan Riku Laine (13) oli pirteällä pelipäällä, myös Deondre Parks Jr (13), Mikko Koivisto (10) ja Teemu Rannikko (10) tekivät kaksinumeroisen pistemäärän.
Illan ottelutulos varmisti Seagullsille runkosarjavoiton. Joukkue on toistaiseksi hävinnyt kaudella peleistään ainoastaan yhden, mutta intensiivinen ottelu oli merkki tulevien pudotuspelien tasaväkisyydestä.

Vilppaan päävalmentaja Sami Toiviainen kertoi kotijoukkueen keskittyneen Kendale McCullumin palloskriiniin ja Gulssien heittovoiman tunnistamiseen.
– Ekalla puoliajalla onnistuttiin siinä hyvin, mutta toisella oltiin koko ajan vähän jäljessä. Meidän on jatkossa oltava kurinalaisempia. Laineen Riksalta hyvä peli ja paljon hyviä juttuja, joita on treeneissä näkynytkin.
Riku Laine kiitti saamastaan peliajasta.
– Juho (Nenonen) oli pois, joten tiesin että tulee isommat minuutit ja käytin ne ihan hyvin. Tappio ottaa silti päähän. Seagulls on niin hyvä joukkue, että heitä vastaan ei voi tehdä tyhmiä virheitä puolustuspäässä.

Seagulssin päävalmentaja Jussi Laakso kertoi keskittyneensä joukkueensa kanssa herrasmiehiin Rannikko, Parks, Koivisto sekä Wood.
– Olen todella tyytyväinen esitykseen kokonaisuutena. Nämä Vilpas-pelit ovat hyvää johdatusta playoffseihin. Parannettavaa jäi pallosta huolehtimiseen, mutta Vilpas on erinomainen puolustusjoukkue ja he ottivat meiltä asioita pois. Toisella puoliajalla löysimme oikeita syöttökulmia ja etenkin Shawn Huff oli vakuuttava. Sakke Laakso piti meidät pelissä mukana ensimmäisellä puoliajalla. 

Vilppaan Teemu Rannikko oli tiukassa vartioinnissa.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: