Seniorimessut torilla ensi viikon keskiviikkona

Anne Juntti, Leena Siiskonen ja Eeva-Liisa Kantola toivottavat kiinnostuneet torille tutustumaan Salvan ja muiden mukanaolijoiden palveluihin.

Palvelukeskus Ilolansaloa ylläpitävä Salva ry järjestää perinteiset Seniorimessut Salon torilla syyskuun ensimmäisenä keskiviikkona.

Toiminnanjohtaja Anne Juntti sanoo, että ihmisten lisääntynyt mielenkiinto omaa hyvinvointiaan kohtaan on yksi syy Seniorimessujen järjestämiseen.
-Tapahtumamme on jo vakiinnuttanut asemansa yleisön keskuudessa. Seniorimessuilla on kuultavissa monenlaisia tietoiskuja, palveluita ja tuote-esittelyjä. Päivän aikana keskustellaan Salva-areenassa, nähdään muotinäytös ja kuullaan Evergreens-jazzorkesterin musiikkia.

Muotinäytöksessä on mukana salolaisia liikkeitä, joiden vaatteita ja asusteita esittelevät Ilolansalon asukkaat ja Salvan aktiivit.

Salva-areenan paneelikeskustelun teemana on Ikääntyvien Salo. Mukaan on lupautunut jo ainakin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Saku Nikkanen, muut keskustelijat selviävät myöhemmin.

Teatteri Provinssi esittää messuilla makupaloja tulevasta musikaalista Vuonna 85.

Jarmo Vähäsilta ja Pirjo Nurminen ovat mukana järjestelyissä Salvan hallituksen puolesta, Ilolansalossa asuvat Eeva-Liisa Kantola ja Leena Siiskonen ovat asukasyhdistyksen aktiiveina.

Palvelupäällikkö Anu Hirvikorpi kertoo, että mukaan on ilmoittautunut jo yli 40 yhdistystä.
-Ilolansalon ravintola palvelee torilla. Odotamme noin tuhatta kävijää päivän aikana.

Seniorimessuille ei ole pääsymaksua ja kohderyhmään kuluvat ihmiset ovat Salossakin jo suureksi osaksi kahteen kertaan rokotettuja.
-Syyskuun ensimmäinen keskiviikko on hyvä päivä järjestää messut. Tori on vapaana ja tilaa on turvalliseen tutustumiseen näytteilleasettajien pisteisiin, toiminnanjohtaja Juntti kertoo.

Paneelin vetäjänä toimiva Jarmo Vähäsilta uskoo, että ikäihmisten tulevat palvelut ja niiden järjestämistapa nousevat esille paneelikeskustelussa.

Seniorimessuilla voi kertoa omia ajatuksiaan siitä, miten Salosta saataisiin vielä parempi paikka vanhenevalle väestölle.

Salon palvelut ovat jatkossa osa maakunnan palveluja. Nyt on salvalaisten mukaan hyvä aika pohtia sitä, miten kaupungin pitäisi tulevaisuudessa toimia ja mitä itse kukin voisi tehdä asian hyväksi.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: