Sirkus Melskala ilakoi Perniössä

Sirkus Melskalassa ilakoivat kolme TV:n lastenohjelmista tuttua kasvoa; muusikot Tuomo Rannankari ja Siina Hirvonen sekä näyttelijä Jaakko Loukkola.

Salonjokilaakso

Perniön yhteiskoulun tiloissa vietetään Lucian päivää iloisissa tunnelmissa, kun Sirkus Melskala saapuu yhteiskoulun saliin.
Sirkus Melskala on koko perheelle suunnattu, tunnin mittainen musiikki-iloittelu, jossa lavalla melskaavat kolme TV:n lastenohjelmista tuttua kasvoa; muusikot Tuomo Rannankari ja Siina Hirvonen sekä näyttelijä Jaakko Loukkola.

Humoristisessa esityksessä tavataan merkillinen joukko nuorallatanssijoita, leijonankesyttäjiä, taikureita, norsuja ja vaikka mitä muutakin. Kiertuevankkureissa kulkevat myös täysimittainen lavastus ja esitystekniikkavarustus. Visuaalista ja teatterista vahvasti elementtejä ammentavaa esitystä rytmittävät Tuomon rakastetuimmat kappaleet sekä Siinan lapsille tuttu ohjelmisto.
– Tavoitteena on tuoda laadukasta ja huolella tehtyä, lapsentajuista kulttuuria katsojien kotiovelle, Mustion linnan kesäteatteristakin tuttu näyttelijä Jaakko Loukkola kertoo.

Perniön Yhteiskoulun keikka päättää Sirkus Melskalan kiertueen tässä muodossa.
– Ensi keväänä Melskalaa nähdään enää muutama kerta suurissa konserttisaleissa ja teattereissa, jonka jälkeen tuotanto on enää hyvä muisto, Loukkola jatkaa.

Näytös järjestetään yhteistyössä Perniön MLL:n kanssa. Sirkus Melskalan onkin toiminnallaan tarkoitus tukea kolmannen sektorin toimijoita sekä taloudellisesti että imagollisesti. Osa lipputuloista ohjataan yhdistysten toimintaan.
Esityksen aikana yhteiskoululla on Perniön MLL:n järjestämä kahvio, kasvomaalauspiste, ongintaa sekä arvontaa. Perniön MLL saa avukseen yhteiskoulun tukioppilaita, sekä muita perniöläisiä nuoria vapaaehtoisia.

Lippuja on mennyt mukavasti, mutta salissa on vielä tilaa hyvin.
-Yhteiskoulun saliin mahtuu jopa 400 ihmistä, joten tilaa on usealle melskaajalle. Toivomme että illasta tulee mukava ja että saisimme järjestettyä tällaisia tapahtumia myös tulevaisuudessa, Perniön MLL:n puheenjohtaja Jonna Lehto sanoo.

Sirkus Melskala riehaannuttaa väkeä Perniössä perjantaina 13.12. klo 18-20 yhteiskoulun salissa osoitteessa Erveläntie 1. Lippuja voi varata Perniön esityksen FB-tapahtumasivun kautta löytyvästä linkistä. Tapahtumasivu löytyy Facebookista hakusanalla ”Sirkus Melskala Perniössä”.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: