Someron Säästöpankki festivaaliyhteistyöhön United Festivalsin kanssa

Someron Säästöpankki toimii tämän kesän festivaaleilla United Festivalsin pääyhteistyökumppanina.
Muun muassa Friends & Music Festivaalin toisen kerran Saloon tuova United Festivals järjestää tulevana kesänä kymmenen erilaista kesäfestivaalia.
Kävijätavoite kaikkiin festivaaleihin on yhteensä noin 100 000 kävijää.
Someron Säästöpankki kertoo tiedotteessa, että se haluaa toimia tunnettujen festivaalien mahdollistajana toimialueellaan. United Festivals järjestää muun muassa DBTL:n Turussa ja Holjat Forssassa.
– Uusi kumppanuus kattaa yhteensä 10 festaria pankin toimialueella ja sen välittömässä läheisyydessä.
Yhteistyökumppanina Someron Säästöpankki tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa alennushintaisia lippuja festivaalitapahtumiin. Asiakashintaiset liput tulevat myyntiin kevään aikana.
Asiakaspanostuksen lisäksi pankki tukee kesäfestivaaleilla myös henkilökunnan hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Someron Säästöpankin työntekijät saavat lunastaa pankin kustantaman ilmaislipun valitsemalleen kesäfestivaalille.
Pankki kertoi vuoden 2023 tulosjulkistuksensa yhteydessä, että ilman erinomaista henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä sekä asiakkaiden luottamusta pankkiin, pankin kasvu ja menestys ei olisi mahdollista.
– Asiakkaat arvostavat paikallista palvelua ja ymmärtävät sen, että paikallisuus mahdollistaa paikallisen elinvoiman kasvun. Solmitulla festivaaliyhteistyöllä pankki tukee osaltaan toimialueen vireyttä ja sen tapahtumatarjontaa sekä haluaa kiittää asiakkaitaan ja henkilökuntaansa näiden osoittamasta tyytyväisyydestä Someron Säästöpankkia kohtaan.

Kuva Sander Vill
Someron Säästöpankin ja United Festivalsin yhteistyön julkaisutilaisuudessa vasemmalta festivaalien kuuluttajat Osku Valtonen ja Juhani Koskinen, United Festivalsin järjestäjä Henri Kulmala, Someron Säästöpankin rahoituspäällikkö Sini Aaltonen ja sijoituspäällikkö Jani Orpana, julkaisutilaisuuden ruokavastaava Kari ”Kape” Aihinen sekä United Festivalsin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Lauri Ruotsalo.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: