Sunnuntaitorilla yhteislaulua blueskitarointia ja steppiyllätys

Sunnuntaina iltapäivällä esiintyvät blueskitaristit Jouni ”Jay Kay” Kallenautio, Hannu ”Vito” Laurinen ja Juha Rislakki.

Salonjokilaakso

Lasten Laulukaupunki ry ja Salon Torikaffe tarjoavat taas sunnuntaina monipuolista ohjelmaa Salon torilla. Sunnuntaina on luvassa sekä yhteislaulua, harmonikkamusiikkia, steppausta että blueskitarointia ja lapsille vielä oma puistomuskari.
Ahkerasti tanssilavoillakin viihdyttämässä kiertävät Anna Schukov ja Hannu Määttänen laulattavat aamukymmenestä alkaen toriyleisöä. Anna on toiminut pitkään myös kuoronjohtajana, joten torin sekakuoron johtaminen hoituu sekin rautaisella ammattitaidolla.
Klo 11 kuullaan harmonikkataituri Anna Schukovin sooloesityksiä. Anna on musiikin moniosaaja, jonka soittimena harmonikka lienee suurelle yleisölle se tunnetuin. Sunnuntaina kuullaan harmonikkamusiikin klassikoita ja Annan omia suosikkeja.
Yllätysvieraaksi on saatu nuori kansainvälinen steppaaja Niko Nyman, jonka tanssia tullaan näkemään sunnuntaina muutaman kerran. Niko on 13 –vuotias ja on harrastanut steppaamista 5-vuotiaasta asti ja soittanut neljä vuotta lyömäsoittimia, joista marimba on hänelle mieluisin. Niko asuu Ballston Lake nimisessä kaupungissa New Yorkin osavaltiossa. Suomessa hän on käynyt edellisen kerran kymmenen vuotta sitten.
Viimeiset viisi vuotta hän on kilpaillut steppaajana ja nykyisin hän tanssii monta tuntia viikossa. Niko oli hiljattain viikon mittaisella steppifestivaalilla Kaliforniassa, missä hän opiskeli kuuluisien steppitanssijoiden opastuksella. Hänen kilpailusoolonsa koreografian on tehnyt tunnettu steppitanssija Anthony Morigerato. Tuon soolon Niko tulee esittämään myös Salon torilla sunnuntaina.
Iltapäivällä esiintyvät blueskitaristit Jouni ”Jay Kay” Kallenautio, Hannu ”Vito” Laurinen ja Juha Rislakki. Nämä kitaravirtuoosit ovat esiintyneet useana kesänä ohjelmallisilla sunnuntaitoreilla ja heiltä tiedetään jo odottaa taattua bluesia mukavin maustein.
Tykkipuistossa jatkuu lasten oma puistomuskari tällä kertaa poikkeuksellisesti klo 13. Musiikkipedagogi Yamk Anna Schukov toimii opettajana ja tällä kerralla toteutetaan heppateema, jota lapset edellisellä muskarikerralla toivoivat – ihhahhaa! Kaikenikäiset lapset voivat osallistua muskariin, myös vauvat vanhempansa kanssa. Etukäteisilmoittautumista ei ole ja muskari on maksuton.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: