Töihin Saloon -rekrytapahtuma Plazassa ensi viikon keskiviikkona

Salolaiset työnhakijat ja työnantajat kohtaavat kasvotusten suositussa rekrytapahtumassa.

Kauppakeskus Plazassa ensi viikon keskiviikkona järjestettävään Rekry- ja työelämätapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 30 työnantajaa.

Yrityssalon Tommi Virtanen kertoo, että perinteisesti alkuvuonna järjestettävä tilaisuus saattaa yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat sekä opiskelijat ja kesätöitä etsivät nuoret.
-Yritykset esittelevät avoimia työpaikkoja sekä opiskelijoille mahdollisuuksia opinnäytetöihin ja harjoitteluun. Työnhakijat saavat tilaisuuden jututtaa yhdellä kertaa useampaa työnantajaa.

Tarjolla on myös tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun. Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.
-Vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Helpoiten se onnistuu toihinsaloon.fi -sivuston kautta.

Tapahtuman järjestää Yrityssalo yhteistyössä Salon kaupungin työllisyyspalvelujen, Varsinais-Suomen TE-toimiston, Salon ammattiopiston, Edusalon ja Turku AMK:n kanssa.

Kauppakeskus Plaza on tapahtuman yhteistyökumppani tarjoamalla keskeisellä paikalle olevat tilat tapahtumalle.
-Viime vuonna mukana oli lähes 700 työnhakijaa; nyt oli pakko etsiä suuremmat ja helpommin saavutettavat tilat.

Rekrytapahtumaan on ilmoittautunut myös Turku AMK:n insinöörialan opiskelijoita Turusta. Heitä kiinnostavat Virtasen mukaan niin alueen kesätyömahdollisuudet kuin harjoittelupaikat, mutta myös osa-aikaiset ja kokopäiväiset työmahdollisuudet.

Yrityssalo ja Salon Kauppakamariosasto julkaisivat tiistaina uuden ”Unelmaduuneja tarjolla Salossa” videon, jossa nostetaan lyhyin tarinoin esiin alueen kiinnostavia yrityksiä ja monimuotoisia uratarinoita.
-Haluamme hälventää ennakkoluuloja ja vauhdittaa yritysten rohkeutta tarjota töitä joustavasti eri taustoista tuleville työntekijöille, toimitusjohtaja Jyrki Moilanen kertoo tiedotteessa.

Monimuotoisuudella tai diversiteetillä tarkoitetaan työntekijöiden erilaisuutta muun muassa iän, kansainvälisen taustan, kielen ja koulutustaustan osalta. Jokaisella työntekijällä on oma kiinnostava uratarina takanaan.
-Tämä on tilaisuus luoda Salossa positiivista yhteishenkeä. Alueellamme on varmasti avautumassa useita uusia työpaikkoja, kun yleinen taloustilanne taas vireytyy, Salon Kauppakamariosaston puheenjohtaja Jouni Hautala sanoo.

Unelmaduuneja tarjolla Salossa -video liittyy Töihin Saloon sivustolla tehtävään elinvoimaviestintään. Töihin Saloon sivuston avulla houkutellaan kävijöitä tutustumaan avoimiin työmahdollisuuksiin. Avoimet työpaikat on julkaistu Duunitori.fi sivustolla.
-Vuosi sitten julkaisimme vastaavan Töihin Saloon -videon, jossa koripalloilija Juho Nenonen seikkaili eri yrityksissä töitä tehden. Videolle kertyi 1,8 miljoonaa näyttökertaa, se sai paljon tykkäyksiä ja positiivisia kommentteja.

Moni videon katsojista siirtyi katsomaan avoimia työpaikkoja Töihin Saloon sivustolla.
-Siihen pyrimme myös tällä uudella videolla, Yrityssalon Maija Pirvola sanoo.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: