Musinessa järjestettävä Improklubi Iloton saa vieraita Turusta

Ravintola Musinessa järjestettävän kuukausittaisen improklubi Ilottoman tammikuun klubilla vierailijoina nähdään improryhmä Pumppa Turusta.

Improklubi Iloton on luvassa taas kuukauden viimeisenä keskiviikkona ravintola Musinessa. Tammikuussa klubille vieraaksi saadaan improryhmä Pumppa Turusta. Pumppa on perustettu vuonna 2022. Ryhmä itse kertoo tulevansa interspeksuaalisista piireistä.
-Olemme turkulaisia opiskelijoita ja speksiteatterin harrastajia, jotka improavat yhdessä, puolihöntsällä ja puolitosissaan, Julia Ketola Pumpasta kertoo.

Nuoresta iästään huolimatta, Pumppa on ehtinyt kiertää esiintymässä muun muassa Turun Speksivaaleilla sekä Improklubi Vintillä.
-Improaminen on tehnyt meistä hyviä ystäviä ja antanut meille luvan olla sellaisia kuin olemme. Luvassa on kaoottista hupsuttelua, joka tarttuu yleisöönkin, Ketola lupaa.

Pumpan lisäksi lavalla nähdään salolainen Improvisaationäytelmäpiiri Silmävode. Tarjolla on tuttuun tapaan kaksi improteatteriesitystä yhden illan aikana.

Viime syksynä alkanut Iloton klubi on tavoittanut hyvin yleisöä.
-Meillä ei ollut varsinaisia odotuksia kävijämäärien suhteen. Halusimme esiintyä ja toivoimme jonkun saavan iloa esityksen katsomisestakin. Suhde yleisöön on ollut todella lämmin, joka improssa on tärkeää, Pasi Mäenpää Silmävodesta kertoo.

Kevään aikana Iloton klubi järjestetään joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 18.30 Ravintola Musinessa.

Improklubi Iloton keskiviikkona 31.1.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: