Turkkilainen Fenerbahçe tähtää mestariksi – LP Viesti lähtee haastamaan joukkueena

Fenerbahçen Yeon-Koung Kim ja LP Viestin Noora Kosonen toivottavat katsojat tervetulleiksi torstai-iltana Salohalliin-

Salossa pelataan tänään lentopallon naisten CEV cupin semifinaaliottelu LP Viestin ja turkkilaisen Fenerbahçen kesken.
Salohallissa verkon toiselle puolelle asettuva turkkilainen Fenerbahçe on moninkertainen eurocup-menestyjä ja joukkueen tavoite on tänä vuonna pelata CEV cupin voitosta.

Fenerbachen italialainen päävalmentaja Marcello Abbondanza kehui keskiviikkona kauppakeskus Plazassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa LP Viestin hyvää joukkuepeliä, mutta ilmoitti samalla joukkueensa haluavan jatkoon tavoitteenaan finaali ja siellä menestyminen.
– Olen nähnyt LP Viestin pelejä videolta ja tiedän, että helpolla voitto ei Salosta irtoa, Abbondanza sanoi.

Samoilla linoilla on joukkueen korealainen yleispelaaja Yeon-Koung Kim, jonka henkilökohtaiset saavutukset kertovat pelaajan tasosta. Kim palkittiin Lontoon 2012 olympiakisojen MVP-pelaajana ja hän voitti myös turnauksen pistepörssin.
– Odotan peliä kovasti. Haluan voittaa aina kun menen kentälle, on kyse sitten olympialaisista tai CEV cupin ottelusta Salossa. Tervetuloa suurin joukoin katsomoon, Kim sanoi Plazassa lehdistötilaisuutta seuranneelle runsaslukuiselle yleisölle.

LP Viestin päävalmentaja Kari Raatikainen kuunteli rauhallisena vastustajan kohteliaita kehuja ja kertoi LP Viestin mahdollisuuksien olevan joukkuepelaamisessa.
– Viime viikonloppu on jo unohdettu ja joukkue on keskittynyt torstain otteluun.  Fenerbahçen joukkueessa on loistavia yksilöitä ja meidän ainoa mahdollisuus haastaa heidät on pelata joukkueena. Meidän on syötettävä vahvasti ja onnistuttava puolustuspelaamisessa, Raatikainen totesi.

LP Viestin yleispelaaja Noora Kosonen kertoo katselleensa jo vastustajan pelejä verkosta. Varsinainen pelipalaveri pidettiin keskiviikkona illalla, mutta suunnitelmat torstai-illan peliin olivat jo pressitilaisuudessa selvillä.
– Fiilikset on hyvät ja lähdemme haastamaan. Täytyy laittaa satakymmenen peliin, Noora sanoi.

LP Viesti – Fenerbahçe (Turkki) Salohallissa tänään klo 18.30

Ottelu nähtävissä suorana myös Yle Areenassa. Alla linkki ohjelmaan.
http://areena.yle.fi/tv/2135385

 

 

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: