Työryhmä esittää yksimielisesti Anna-Kristiina Korhosta Salon kaupunginjohtajaksi

Salon kaupunginjohtajan tehtävään saatiin määräaikaan mennessä seitsemän hakemusta ja yksi suostumus. Salon kaupunginjohtajan valintaa valmisteleva työryhmä haastatteli eilen (20.4.) hakijoista neljä: Mikael Collan, ylijohtaja, Valtion taloudellinen tutkimuskeskus, kauppatieteiden tohtori Anna-Kristiina Korhonen, vt. kaupunginjohtaja, Salon kaupunki, kauppatieteiden maisteri Antti Kuusela, yhteistyöjohtaja ja liikelaitoksen johtaja, Keravan kaupunki, valtiotieteen maisteri Riikka Riihimäki, toimitusjohtaja, Forssan Yrityskehitys Oy, hallintotieteiden maisteri, erikoisjuristi.

Haastattelujen jälkeen työryhmä päätti yksimielisesti, että soveltuvuustestauksia ei tehdä ja kaupunginhallitukselle tullaan esittämään Anna-Kristiina Korhosen valintaa kaupunginjohtajaksi.

Työryhmän puheenjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Saku Nikkanen toteaa, että työryhmä näki Korhosen vastaavan parhaiten hakuprofiilissa edellytettyä osaamista ja kokemusta sekä näytön kaupunginjohtajana toimimisesta olevan niin vahvan, että on mahdollista esittää häntä valittavaksi kaupunginjohtajaksi ilman alkuperäisessä aikataulussa olleita tilaisuuksia ja testauksia.

Tähän liittyen työryhmä päätti, että kaupunginvaltuuston kyselytunti maanantailta 2.5. peruutetaan ja kuntalaisten mahdollisesti tuohon tilaisuuteen lähettämiin kysymyksiin vastataan erikseen.
Kaupunginjohtajan valinta etenee kaupunginhallituksen käsittelyyn 9.5. ja edelleen kaupunginvaltuuston päätettäväksi 16.5.2022.

Salon kaupunki kertoo asiasta torstaina lähettämässä tiedotteessaan.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: