Vilpas kukisti Seagullsin ja marssi Korisliigan runkosarjan voittoon

Salohallin yleisö taputtaa seisaaltaan ja valmentaja Joonas Iisalo tuulettaa runkosarjan voiton kunniaksi hetki ennen Seagulls ottelun päättymistä.

Kun Vilppaan Korisliigajoukkueen valmentaja Joonas Iisalo tapasi keväällä 2016 ensimmäistä kertaa salolaista lehdistöä, hän sai vastata urheilussa tuttuun kysymykseen; mikä on joukkueen tavoite alkavalle kaudelle?
Iisalo täräytti suoraan, että mestaruus; muuta tavoitetta ei kannata asettaa.
Nyt eletään maaliskuun loppua. Vilpas varmisti lauantaina 81-69 kotivoitolla Seagullssista Korisliigan runkosarjan voiton ja kotiedun tulevissa play offseissa aina loppuun asti. Vilpas on nyt yksi mestarisuosikeista ja Iisalon vajaa vuosi sitten asettama tavoite on enemmän kuin mahdollista tavoittaa.
Vilpas varmisti runkosarjan voiton lähes 2000 katsojan edessä parin hyvän runin avittamana. Ottelun alussa Vilpas vei lokkeja kuin litran mittaa ja uudestaan kolmannen erän suvantovaiheen jälkeen vieraiden johtaessa 37-44. Neljä peräkkäistä kolmen pisteen heittoa ja yksi korilleajo ja Seagulls jäi uudestaan ja lopullisesti takaa-ajajaksi.
Vilppaan pisteet: Desmond Williams 20, Matias Ojala 15, Juwan Staten 10, Al’lonzo Coleman ja Mikko Koivisto 9, Okko Järvi 7, Michael Pounds 7 ja Brandon Edwards 4.
Vilpas pelaa keskiviikkona Salohallissa Kouvoja vastan merkityksettömän ottelun ja avaa puolivälieräsarjan Salohallissa lauantaina joko Tampereen Pyrintöä tai KTP-Basketia vastaan.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: