Vilppaalle pääsarjahistorian suurin kotivoitto

Korisliiga/tiedotus. Vilpas-Korihait 119–66 (55–28).
Liigajumbo Korihait pyristeli lauantaina Salohallissa ensimmäisen neljänneksen ajan Vilppaan kintereillä, mutta toisella kymmenminuuttisella laineille laskettu viikinkipursi meni menojaan vastaansanomattomin jaksoluvuin 30–8.
Lopulta pöytäkirjaan merkittiin Vilppaan 53 pisteen ja pääsarjahistorian kautta aikain suurin kotivoitto.
Kotikatsomot saivat nauttia Vilppaan pirteästä ja tasapainoisesta esityksestä. Joukkuepuolustus toimi kolmen jakson ajan kuin rasvattu ja kakkoset upposivat 65 prosentin ja kolmoset 44 prosentin tarkkuudella. Levypallot Vilpas vei nimiinsä näytöstyyliin 48–31 ja Korihait sortui peräti 22 pallonmenetykseen Vilppaan kuutta vastaan.
Vilpas tarjoili myös näyttäviä suorituksia toisensa perään: Jeremiah Wood (10/5/5 syöttöä/3 riistoa) kohosi kauden ensimmäiseen donkkiinsa, Teemu Rannikko (9/2/6 syöttöä) tarjoili Ladarien Griffinille (15/8/2 blokkia) maukkaan syötön korin päälle ja alaspäin takoi palloa myös Mikko Koivisto (10/4).
Vakio-onnistujiin lukeutuvien Myles Stephensin (19/8), Elias Eerikinharjun (15/3), Juho Nenosen (14/2/3 syöttöä) ja Aatu Kivimäen (13/2) lisäksi Vilpas sai lisäpontta mm. 17-vuotiaan Tuukka Juntusen (6/0) ja levypallokamppailussa kaikkensa antaneen Riku Laineen (2/8) esityksistä.

Mikko Koivisto lähtee maajoukkueen mukana Georgiaan.

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: