Vuoden salolainen teko -ehdokkaat julki Iltatorilla

Vuoden salolainen teko -kilpailun järjestäjät ja raati kokoontuivat OP Lounaismaan tiloissa valitsemaan tämänvuotiset finalistit.

Kolmatta kertaa järjestettävä Vuoden salolainen teko -kilpailun finaali käynnistyy torstaina Salon Iltatorilla.

Salon Nuorkauppakamarin projektipäällikkö Suvi Aaltonen kertoo, että kilpailun ensivaiheessa salolaiset pääsivt jakamaan hyvää mieltä ilmiantamalla yhteisön hyväksi toteutettuja aikaansaannoksia.

– Ennakkoraati kokoontui viime viikolla ja valitsi ilmiannetuista kymmenen finalistia. Mukana on monenlaisia ehdokkaita, niin yksittäisiä ihmisiä kuin yrityksiä ja järjestöjä.

Vuoden salolainen teko -kilpailun raadissa istuvat tänä vuonna viime vuoden voittajan Ravintola Lossirannan, Salon Nuorisovaltuuston ja Salon Nuorkauppakamarin edustajat sekä kilpailun yhteistyökumppaneiden OP Lounaismaan, Suur-Seudun Osuuskaupan, Salon Iltatori ry:n, Salon Seudun Sanomien ja Salonjokilaakson edustajat.

Raati keskusteli pitkään ehdokkaista, ja valitsi kymmenen finalistin joukkoon seuraavat ilmiannot, jotka on lueteltu seuraavassa satunnaisessa järjestyksessä.

Mukana ovat Kurpitsaviikot -tapahtuma, MOVE’ssi, Muurlan elävöittäminen: kyläkauppa & pubi, Pumpkin Tube -tapahtuma, Salpa Junnukatsomo, SaloJazz ry, Salo Volley 2023 -tapahtuma, Salon Seiska – liikunnallinen hyväntekeväisyystapahtuma, Soivakoti ja Teijon Masuunin tapahtumat & näyttelyt.

Salon Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Katri Kulmala, projektipäällikkö Suvi Aaltonen, somevastaava Kiia Hartman ja tuleva puheenjohtaja Venla Elovaara ajattelevat, että Salo on täynnä tekoja, jotka kehittävät paikallista yhteisöä ja tuovat esille upeaa kaupunkia.

– Haluamme nostaa esille asioita, jotka tuovat hyvää mieltä ja sitä kautta myös lisäävät salolaisten hyvinvointia – positiivisuutta ei ole koskaan liikaa. Vuoden salolainen teko -kilpailu on erinomainen tapa nostaa kyseisiä tekoja esiin.

Finalistiäänestyksen kick off pidetään tämän viikon Salon iltatorilla ja äänestys on avoinna 28. heinäkuuta asti.

Salonjokilaakso

Jaa uutinen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Samasta kategoriasta: